}
Αρχική / Slider / Λειτουργεί ξανά κοινωνικό φαρμακείο

Λειτουργεί ξανά κοινωνικό φαρμακείο

Βρέθηκε τελικά εθελοντής φαρμακοποιός και το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας θα λειτουργεί πλέον 2 φορές την εβδομάδα. Το φαρμακείο παρέμεινε κλειστό για ένα χρονικό διάστημα καθώς η εθελόντρια που το λειτουργούσε (συγγενικό πρόσωπο συμβούλου της προηγούμενης διοίκησης) δήλωσε την επιθυμία της να σταματήσει την εθελοντική δράση της. Τέλος καλό, όλα καλά για την δομή αυτή που πραγματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στους συμπολίτες μας.

Η ανακοίνωση του Δήμου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στην προσπάθεια της να στηρίξει και να διευκολύνει τους κατοίκους της πόλης  μας  που αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φαρμακείου από τον Νοέμβριο του 2019 πρόκειται να λειτουργεί για πρώτη φορά δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 12:00 έως 14:00, στον ισόγειο χώρο επί της οδού Τρωάδος 2 Ν. Φιλαδέλφεια (δίπλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αττάλου, συγκρότημα ΟΕΚ).

Με την ευκαιρία της νέας περιόδου λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου, και επειδή κάθε εθελοντική προσφορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για την συνέχιση της κοινωνικής μας δράσης,  το Κοινωνικό Φαρμακείο θα δέχεται προσφορές σε φάρμακα που δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους, καθημερινά, 8.00 – 15.00, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης επί της  οδού Αγ. Αναργύρων 11, Ν. Χαλκηδόνα και στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο ευχαριστεί θερμά την τοπική κοινωνία (κατοίκους, δημότες, φαρμακεία, τοπικούς συλλόγους, σωματεία, σχολικά ιδρύματα)  για την συνεχή στήριξη και προσφορά σε φάρμακα.

Διαβάστε επίσης

Προειδοποίηση για κίνδυνο πυρκαγιάς

Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έστειλε νωρίτερα ο Δήμος… Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.