}
Αρχική / Επώνυμα & Ανώνυμα / Ασχετοσύνη, παραπληροφόρηση ή και τα δύο;

Ασχετοσύνη, παραπληροφόρηση ή και τα δύο;

Γράφει ο Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νίκος Τσορβάς στην σελίδα του στο facebook…

Επικίνδυνη ασχετοσύνη, εσκεμμένη παραπληροφόρηση από τον “Πολίτη” (πάλι!), ή και τα δύο;

Σε δημοσίευμά του στον “Πολίτη” με τίτλο «Οικογενειακή υπόθεση η εκπαίδευση» ο κ. Κατερίνης, θέλοντας να «πλήξει» τους πολιτικούς του αντιπάλους καταφεύγει σε παραπλανητικά σχόλια, εμπλέκοντας με αθέμιτο τρόπο θεσμικούς ρόλους και διαδικασίες.
Αναφερόμενος στον ορισμό εκπροσώπων της Ένωσης Γονέων στις Σχολικές Έπιτροπές και τη ΔΕΠ, στην αγωνία του να ασκήσει αντιπολίτευση ( στην Ένωση; ) καταφέρεται κατά του προέδρου της, υπαινισσόμενος ότι «πρότεινε» τους εκπροσώπους αυτούς (μεταξύ αυτών και εμένα προσωπικά) με μικροπολιτικά κριτήρια.
Φτάνει δε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «πρότεινε» ο ίδιος τη σύζυγό του κ. Έλενα Κάρουλα – Γούλα ως εκπρόσωπο στη ΔΕΠ, αν και δεν είναι η ίδια – όπως μας “πληροφορεί”- μέλος του Δ.Σ της Ένωσης .
Έπειδή η ασχετοσύνη και η σπέκουλα έχουν όρια και επειδή οι ισχυρισμοί του προσβάλλουν την Ένωση και τους γονείς που εκπροσωπεί, ως γραμματέας της Ένωσης, ενημερώνω τον κ. Κατερίνη ότι ο εκπρόσωπος των γονέων στη ΔΕΠ, ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ από τη Γεν. Συνέλευση της Ένωσης κατά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων της, δεν διορίζεται.
Η κ. Έλενα Κάρουλα – Γούλα εξελέγη (επανεξελέγη για την ακρίβεια) τον περασμένο Μάρτιο, με ευρύτατη πλειοψηφία από τους 40 και πλέον εκπροσώπους όλων των σχολείων του δήμου μας στην Ένωση.
Οι δε εκπρόσωποι στις σχολικές επιτροπές ορίζονται από το Δ.Σ. συλλογικά.
Ολα τα ανωτέρω, θεωρώ ότι τα γνωρίζει ο κ. Κατερίνης, αλλά και στην αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε πρώτα να τα διασταυρώσει πριν δημοσιεύσει το συγκεκριμένο άρθρο και εκτεθεί.Στην προκειμένη περίπτωση και συκοφαντεί και εκτίθεται!
Τονίζω, στο σημείο αυτό, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο υπερψήφισε ομόφωνα ΟΛΟΥΣ τους εκπροσώπους της Ένωσης σε σχολικές επιτροπές και ΔΕΠ (της Δύναμης Πολιτών μη εξαιρουμένης).
Δηλαδή πρώτα υπερψήφισαν οι της Δ.Π. και μετά μέσω του Πολίτη καταγγέλλουν, αυτοαναιρούμενοι!
Προτρέπω τον κ. Κατερίνη να ανασκευάσει το δημοσίευμά του για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν τον ενδιαφέρει η αλήθεια, βέβαια.
Μπορεί από το μέσο του να κάνει ό,τι σχόλια κρίνει ότι εξυπηρετούν τους σκοπούς της προπαγάνδας του.
Τον συμβουλεύω όμως να μην εμπλέκει την Ένωση Γονέων στους σχεδιασμούς του αυτούς!

 

 

Διαβάστε την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντινίδης: υπερθεματίζει για την χρήση των σχολικών προαυλίων

Θέσεις στάθμευσης στα προαύλια των σχολείων. Αλήθειες και υπερβολές… Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα η «διερευνητική» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.