}
Αρχική / Slider / Ο Δήμος για την συζήτηση στο ΣτΕ του θέματος Ποδονίφτη

Ο Δήμος για την συζήτηση στο ΣτΕ του θέματος Ποδονίφτη

Δελτίο Τύπου

Νέα Φιλαδέλφεια 01/10/19

Σε απάντηση των ανυπόστατων φημών που συνεχίζουν να διαχέονται σχετικά με την αυριανή συζήτηση στο ΣτΕ της αίτησης ακύρωσης του Δήμου κατά του Ελ. Δημοσίου κ.λπ. και κατά της απόφασης του Συντονιστή της Αποκ/νης Διοίκησης Αττικής περί έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την επικαιροποίηση – συμπλήρωση μελέτης του έργου «Διευθέτηση του ρέματος Ποδονίφτη από την γέφυρα της οδού Χαλκίδος έως την γέφυρα της οδού Εράτωνος», ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι τίποτα απολύτως δεν έχει αλλάξει στην ήδη δημοσιοποιημένη στάση της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με την ανωτέρω υπόθεση.  

Ως εκ τούτου, η νομική υπηρεσία του Δήμου μας θα παρασταθεί  στην αυριανή συζήτηση και θα ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, προκειμένου να ενημερωθεί διεξοδικότερα η νέα δημοτική αρχή για όλες τις πτυχές του φακέλου της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σε περίπτωση που το αίτημα αυτό δεν γίνει δεκτό, ο Δήμαρχος έχει ήδη νόμιμα εξουσιοδοτήσει την δικηγόρο του Δήμου  να παρασταθεί ενώπιον του ΣτΕ και να συζητήσει κανονικά την υπόθεση.

Από το γραφείο Τύπου

 

 

 

 

Διαβάστε την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου

 

 

 


Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

One comment

  1. Τους αφήνει να λένε, λένε, λένε και στο τέλος τους γλεντάει ο Γιάνναρος. Περιμένουμε τη νέα τους κωλοτούμπα. Με θράσος, βεβαίως βεβαίως, στη μόνιμη ασχολία τους πάνω από τα πληκτρολόγια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.