}
Αρχική / Slider / Ανακοίνωση «Πόλης Ενότητα» για την συνεργασία με την Δημοτική Αρχή

Ανακοίνωση «Πόλης Ενότητα» για την συνεργασία με την Δημοτική Αρχή

Λάβαμε από την Δημοτική Παράταξη «Πόλης Ενότητα» την παρακάτω ανακοίνωση.

Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, 5/9/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο συνδυασμός «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεργασία-σύνθεση-προοπτική», όπως αποτυπώθηκε στο όνομα, στο πρόγραμμα και σε όλες τις παρεμβάσεις μας κατά την προεκλογική περίοδο, έχει ως βασικές αρχές τη συνεργασία και τη σύνθεση, με προοπτική τη βελτίωση της ζωής των δημοτών και την ανάπτυξη του Δήμου με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον, στο Άλσος και στον ιστορικό χαρακτήρα της πόλης, την εμβάθυνση της κοινωνικής μέριμνας στο Δήμο και την υποστήριξη των δομών της εκπαίδευσης και του πολιτισμού στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο του «Κλεισθένη» και της απλής αναλογικής που ο νόμος καθιέρωσε, οι αρχές αυτές έγιναν επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση για τις δημοτικές παρατάξεις που θέλουν να προσφέρουν ενεργά στη διοίκηση της πόλης για το καλό των δημοτών.

Εν όψει των ανωτέρω και κατόπιν αναλυτικής συζήτησης με τα μέλη του συνδυασμού μας, αποδεχθήκαμε την τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Βούρου για συνεργασία βάσει προγραμματικής συμφωνίας στον τομέα της Παιδείας, τομέα άλλωστε που γνωρίζουμε σε βάθος, και συγκεκριμένα την ανάληψη της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής από τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Τάσο Κωνσταντινίδη.

Τέλος, θεωρούμε ιδιαιτέρως σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο Συνδυασμός μας προφανώς διατηρεί την ταυτότητα και την αυτοτέλειά του με προσήλωση στις προγραμματικές δεσμεύσεις του, ενώ οι βασικές αρχές μας που αναφέρθηκαν παραπάνω απετέλεσαν τα σημεία σύγκλισης πάνω στα οποία στηρίχθηκε η συμφωνία και αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για την ευόδωση της ανωτέρω συνεργασίας.

 

 

 

 

 


Διαβάστε επίσης

Προειδοποίηση για κίνδυνο πυρκαγιάς

Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έστειλε νωρίτερα ο Δήμος… Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.