}
Αρχική / Slider / Οι πρώτες συνεργασίες με γνώμονα την κυβερνησιμότητα του Δήμου

Οι πρώτες συνεργασίες με γνώμονα την κυβερνησιμότητα του Δήμου

Λάβαμε από την παράταξη “Πολιτών Πολιτεία”, ανακοίνωση για την σύμπραξη και συνεργασία με δύο παρατάξεις, στην προσπάθεια της συμπλήρωσης του απαραίτητου αριθμού 17 που εξασφαλίζει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Άραγε υπάρχει έστω και ένας πολίτης που δεν περίμενε ευρύτατες συζητήσης όταν ψήφιζε στις εκλογές του περασμένου Μαίου σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία; Ο “Κλεισθένης” είναι που επιτάσσει τις ευρύτερες δυνατές συμμαχίες και αυτό είναι που φαίνεται να επιδιώκει ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Βούρος. Τόσες όσες χρειάζεται για να φτάσει τον αριθμό 17 ή/και να τον υπερβεί. Το τόνιζε σε κάθε προεκλογική του συγκέντρωση, το απέδειξε με την σύνθεση που πέτυχε στο συνδυασμό του και φάνηκε ότι το επιθυμεί και μετεκλογικά. Ταυτόχρονα φαίνεται αποφασισμένος να μην εκβιάσει και να μην εκβιαστεί. Στα πλαίσια αυτά έμεινε ανοιχτός σε κάθε συζήτηση που θα οδηγεί σε μια αρμονική συμπόρευση, ενόψει των μεγάλων ευθυνών που αναλαμβάνουν όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, απέναντι στους πολίτες.

Από τις συζητήσεις αυτές πρόκυψαν μέχρι στιγμής, η σύμπραξη με την παράταξη του Χρήστου Κοπελούσου και η συνεργασία με την παράταξη του Τάσου Κωνσταντινίδη, ο οποίος αναλαμβάνει τον κρίσιμο αλλά γνώριμο για αυτόν, τομέα της Παιδείας και της Προσχολικής Αγωγής. 

Παραμένει αδιάθετη η πέμπτη θέση Αντιδημάρχου που πιθανότατα θα αφορά τον ευαίσθητο τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.

Νέα Φιλαδέλφεια, 05/09/19

Η παράταξή μας “Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” μένοντας πιστή σε όσα έχει εξαγγείλει προεκλογικά για συνεννόηση, συνθέσεις και ειλικρινή διάθεση συνεργασίας με τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, όπως άλλωστε επιτάσσει ο “Κλεισθένης”, ανακοινώνει την σύμπραξή της με τον συνδυασμό “Τώρα” του κ. Χρήστου Κοπελούσου και την συνεργασία της με τον συνδυασμό “Πόλης Ενότητα” του κ. Τάσου Κωνσταντινίδη, εν όψει της νέας 4ετίας που μόλις ξεκίνησε για την πόλη μας.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ο κ. Κωνσταντινίδης θα αναλάβει την αντιδημαρχία Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής.

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα χρειάζονται μία ισχυρή δημοτική αρχή ώστε να προχωρήσουν  με γοργούς ρυθμούς όλες εκείνες οι απαραίτητες και αυτονόητες παρεμβάσεις που περιμένουν επί σειρά ετών οι συμπολίτες μας.

Από το γραφείο Τύπου


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

2 comments

  1. Βλέπουνε να έρχεται ευρύτατη πλειοψηφία οι οπαδοί του διχασμού της πόλης και έχουν πάθει κοκομπλόκο. Ξύδι

  2. Βλέπουνε να έρχεται ευρύτατη πλειοψηφία οι οπαδοί του διχασμού της πόλης και έχουν πάθει κοκομπλόκο. Ξύδι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.