}
Αρχική / Slider / Επίσημο το διαζύγιο Ουσταμπασίδη Γρετζελιά.

Επίσημο το διαζύγιο Ουσταμπασίδη Γρετζελιά.

Λάβαμε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Ουσταμπασίδη την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησής του από τον συνδυασμό “Ξανά Μαζί” του Παντελή Γρετζελιά. Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης είχε διαφοροποιήσει την στάση του από τον Παντελή Γρετζελιά, διαφωνώντας με τις διαδικασίες που ακολούθησε ο επικεφαλής του, τις οποίες χαρακτηρίζει και στην σημερινή επιστολή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ολοκληρωτικές.

Ακολουθεί η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Γιάννη Ουσταμπασίδη

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της πόλης μας, ο επικεφαλής της Παράταξης «ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ», Δημοτικός Σύμβουλος, κος Παντελής Γρετζελιάς, ανακοίνωσε τη ‘διαγραφή’ μου από τη δημοτική παράταξη με την οποία εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος.

Αν και έχει διατελέσει επί 12 χρόνια δήμαρχος της πόλης μας και πολλές  φορές υποψήφιος για κάποιο δημόσιο αξίωμα, και παρά το ότι διατείνεται ότι γνωρίζει καλά τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, προφανώς λόγω σπουδής που υπαγορεύουν επικοινωνιακές τακτικές και κινήσεις εντυπωσιασμού, παράβλεψε ότι η διαγραφή από Δημοτική Παράταξη πραγματοποιείται με συγκεκριμένη διαδικασία την οποία προβλέπει ο  Νόμος και, ασφαλώς, όχι πριν από την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου.

H λειτουργία της παράταξης, επικεφαλής της οποίας είναι ο κος Γρετζελιας δεν στηρίχθηκε προεκλογικά και μετεκλογικά σε δημοκρατικες διαδικασίες αλλά βασίστηκε σε λογικές ολοκληρωτικές.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι οι οποίοι συνέβαλλαν αποφασιστικά στο ποσοστό που πήρε η παράταξη στις εκλογές ,δεν αντιμετωπίστηκαν ισότιμα.

Δεν υπήρξαν όργανα δημοκρατικής λειτουργίας και οι αποφάσεις ήταν προειλημμένες. .

Ως εκ τούτου οφείλω να εκφράσω τη διαφωνία μου με τέτοιες μεθοδεύσεις που δεν τηρούν τις δημοκρατικές διαδικασίες και δε διέπονται από πολιτικό πολιτισμό.

Κατά συνέπεια, δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος παραμένοντας στη διάθεση της πόλης και των δημοτών μας.

Με τιμή

Ιωάννης Γ. Ουσταμπασίδης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Υ.Γ. Παρακαλώ να αναγνωστεί στην 1η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.