}
Αρχική / Slider / Ξεκινά σήμερα 7/6 το μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στην Ελληνική Παράδοση

Ξεκινά σήμερα 7/6 το μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στην Ελληνική Παράδοση

Το 5ο Μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στην ελληνική παράδοση είναι πλέον θεσμός. Φέτος πάνω από 800 μαθητές των τμημάτων παραδοσιακών χορών του Δήμου μας και χορευτικές ομάδες από άλλους Δήμους της Αττικής αλλά και τη Νάξο, την Κόρινθο, τη Λέσβο κλπ. με τη συνοδεία καταξιωμένων μουσικών, θα παρουσιάσουν την μουσικοχορευτική μας κληρονομία.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Την  Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 20:00, στον Πολυχώρο Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα, οι Παιδικές και Εφηβικές Χορευτικές Ομάδες του Δήμου μας, θα παρουσιάσουν Παραδοσιακούς Χορούς και Δρώμενα, από τη Θεσσαλία , τη Μακεδονία, τη Θράκη, τις Κυκλάδες, τη Μικρά Ασία κ.λ.π. με τη συνοδεία επταμελούς παραδοσιακής ορχήστρας .
  • Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 20:00, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί Διαδημοτικό Φεστιβάλ με τη συνοδεία επταμελούς παραδοσιακής ορχήστρας και με φιλοξενούμενες Χορευτικές Ομάδες Δήμων της Αττικής και Δήμων της Περιφέρειας.
  • Τέλος, την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 20:00, στο πάρκο «Γεώργιος Αποστολάκης»(πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο) στη Ν. Χαλκηδόνα, θα πραγματοποιηθεί η τελική εκδήλωση όλων των Τμημάτων Εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών του Δήμου μας, με τη συμμετοχή 800 περίπου μαθητών όλων των ηλικιών . Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η ομάδα Δημοτικού Τραγουδιού του Δήμου μας(30 άτομα) υπό την διδασκαλία και επίβλεψη του Γιάννη Κατσή, συνοδευόμενη από εξαμελή παραδοσιακή ορχήστρα και σολίστες.


Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.