}
Αρχική / Slider / Γίνονται ψεκασμοί στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Γίνονται ψεκασμοί στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Φασίστες, αντιδραστικοί, όργανα συμφερόντων, τοπικό κατεστημένο. Μια διοίκηση και οι συνεργάτες της που δεν μπορούν να ξεπεράσουν την νοοτροπία του απομονωτισμού και ψάχνουν να βρουν τι κρύβεται πίσω από την αποδοκιμασία πολιτών και πολιτικών. Ίσως και να τους ψεκάζουν. Μόνο αυτό δεν έχουμε ακούσει ακόμα.

Ασχολείται τις τελευταίες 5 μέρες μόνο με την αποδόμηση του αντιπάλου. Σχολιάζει ποιοι τον στηρίζουν χωρίς να αναρωτιέται γιατί κανείς δεν στηρίζει αυτή. Ή μάλλον, ίσως και να απολαμβάνει υπόγειας στήριξης αλλά δεν τολμά ούτε η ίδια να το ομολογήσει. Βλέπεις καλοί οι ψήφοι αλλά μερικά πρόσωπα κάνουν τζιζ.

Με αγωνία προσπαθεί να αναδείξει, πιθανές διαφοροποιήσεις στελεχών από τις γραμμές των άλλων συνδυασμών, για να δημιουργήσει παράσταση ήττας. Ναι ναι καλά ακούσατε, παράσταση ήττας για τους απέναντι, όχι παράσταση νίκης για τη Δύναμη Πολιτών. Έχει απομονωθεί από όλους. Και δεν υπάρχει ούτε ένας εκεί μέσα να πει ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός.

Προσπαθεί να δημιουργήσει κατάσταση πόλωσης και δεν της βγαίνει. Επειδή όμως όλοι μας έχουμε ζήσει σκηνές από το έργο της τελευταίας πενταετίας, γνωρίζουμε ότι θα επιμείνουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Στο παραμύθι με τον δράκο που έρχεται, στηριζόμενος από φασίστες και υποβοηθούμενος από αντιδραστικούς. Και δεν θα παραξενέψει κανέναν αν προσπαθήσει να μετατρέψει το παραμύθι σε αληθινή ιστορία, δημιουργώντας φανταστικά γεγονότα. Έχει συμβεί και στο παρελθόν.

 Δυστυχώς ο μόνος φασισμός που υπάρχει εδώ, είναι η προσπάθεια να επιβληθεί με κάθε τρόπο η άποψη των λίγων, απέναντι στην άποψη των πολλών. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να απαντήσουν στις σοβαρές καταγγελίες των «αντιδραστικών» συντρόφων τους. Και ο δράκος δεν ασχολείται μαζί τους. Ευτυχώς η Δευτέρα είναι κοντά.

Στο μεταξύ καλό θα ήταν να απαντήσει ο κ. Βασιλόπουλος με ποιους θα διοικήσει την επόμενη μέρα. Αν εξαιρέσουμε την Λαϊκή Συσπείρωση που τα περασμένα 5 χρόνια καταψήφισε το 90% των προτάσεων της στηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ διοίκησης, απομένει η παράταξη Τομπούλογλου (4 ΔΣ) και Κωνσταντινίδη (2 ΔΣ), σύνολο μαζί με τη Δύναμη Πολιτών (13 ΔΣ). Οι οποίοι βέβαια επίσημα δεν τον στηρίζουν. Άντε βάλε και τον Ουσταμπασίδη (14 ΔΣ). Αυτοί δεν φτάνουν. Εκτός και συμφωνήσει με την παράταξη Βούρου ή Γρετζελιά. Θα μας απαντήσει κάποιος;

 

 

 

 

 

 

 

 


Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.