}
Αρχική / Slider / Tόλμησε τις πολλές και ανοιχτές συγκεντρώσεις ο Γιάννης Βούρος

Tόλμησε τις πολλές και ανοιχτές συγκεντρώσεις ο Γιάννης Βούρος

Ο Γιάννης Βούρος ήταν ουσιαστικά, ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας που επέλεξε την στρατηγική να βγει στον δρόμο και να διοργανώσει από τις αρχές Απριλίου, ανοιχτές εκδηλώσεις – συζητήσεις σε πλατείες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Εκδηλώσεις απόλυτα πετυχημένες και με πολύ κόσμο.

Με αυτό τον τρόπο ήρθε σε άμεση επαφή με τους συμπολίτες μας, συνομίλησε μαζί τους, αντάλλαξε απόψεις και παρουσίασε το σχέδιο του συνδυασμού του «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» για το αύριο του Δήμου.
Ο κ. Βούρος επέλεξε να κινηθεί σε γενικές γραμμές με χαμηλούς τόνους, παρά τις συνεχείς επιθέσεις του τοπικού κατεστημένου, ο ίδιος δεν μίλησε σχεδόν σε καμία ομιλία του εναντίον κάποιου άλλου υποψηφίου δημάρχου. Επέλεξε να εστιάσει μόνο στα «έργα και τις ημέρες» του Άρη Βασιλόπουλου, ασκώντας σε ορισμένα σημεία σκληρή κριτική στις πρακτικές του σημερινού δημάρχου.
Οι αποχωρήσεις σημαντικότατων συνεργατών του, το ερώτημα με ποιους θα συνεργαστεί ο κ. Βασιλόπουλος, με αυτούς που υβρίζει και κατηγορεί νυχθημερόν (;), τα γεγονότα που άπτονται του νεκροταφείου και καυτηριάζονται σκληρά ακόμη και από πρώην αντιδημάρχους του, το έλλειμμα στο δήμο που κατά την παράταξη του κ. Βούρου ξεπερνά τα 2 εκ. ευρώ, το δάνειο των 1,6εκ. ευρώ που προσπάθησε να περάσει η δημοτική αρχή λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ήταν ορισμένα από τα σημεία στα οποία εστίασε την κριτική του ο Γιάννης Βούρος.

Η κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού “Πολιτών Πολιτεία” θα γίνει την Πέμπτη 23/5 στις 8μμ στην πλατεία Πατριάρχου.

 

 


Διαβάστε επίσης

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια- Νέα Χαλκηδόνα

Δελτίο Τύπου Δήμου ΝΦ-ΝΧ Παραθέτουμε το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου «25ης Μαρτίου 1821» στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.