}
Αρχική / Slider / Την Δευτέρα παίρνει εξιτήριο ο Νίκος Παπανικολάου

Την Δευτέρα παίρνει εξιτήριο ο Νίκος Παπανικολάου


Σε  φάση αποκατάστασης φαίνεται να έχει μπει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Παπανικολάου, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Νίκος Παπανικολάου νοσηλεύεται ακόμα και αναμένεται να λάβει εξιτήριο την Δευτέρα. Στο αριστερό του πόδι, το οποίο συνεθλίβη στην κνήμη, τοποθετήθηκε εξωτερικός μηχανισμός οστεοσύνθεσης ο οποίος θα αφαιρεθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Την περασμένη Κυριακή 12/5, περίπου στις 3.30 μμ. οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως, χτυπήθηκε από ΕΙΧ αυτοκίνητο που παραβίασε την προτεραιότητα κινούμενο από την οδό Αρκαδίου προς την οδό Κοιμ. Θεοτόκου. Ο Δημοτικός Σύμβουλος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό και την επόμενη μέρα υπεβλήθη σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση.

Με κάθε τρόπο πολιτικά πρόσωπα της πόλης μας και φίλοι της οικογένειας, εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Νίκου Παπανικολάου και ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση. Μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και οι υπ. Δήμαρχοι Γιάννης Βούρος, Παντελής Γρετζελιάς, Τάσος Κωνσταντινίδης και Χάρης Τομπούλογλου.

Η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Παπανικολάου την περασμένη Τετάρτη στο facebook και σκηνή από το σοβαρό ατύχημα.

 


Διαβάστε επίσης

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα για βοήθεια στην Αλβανία

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας και μεγάλη ποσότητα ειδών …

One comment

  1. Η ανθρώπινη ζωή και η υγεία είναι πάνω απ` όλα. Γι` αυτό και σε τέτοιες στιγμές, οι διαχωριστικές γραμμές των ιδεολογικών διαφορών εξαφανίζονται αυτομάτως.

    Νίκο από βάθους καρδιάς σού εύχομαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αποκατάσταση. Καλή επιστροφή στο σπίτι σου, στην εργασία σου και σε περιμένω να συνεχίσουμε να… «πλακωνόμαστε» στο γνωστό καφέ… 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.