}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Ο Πρόεδρος των Αντιοχειτών υποψήφιος με τον Τάσο Κωνσταντινίδη

Ο Πρόεδρος των Αντιοχειτών υποψήφιος με τον Τάσο Κωνσταντινίδη

Γιατί αποφάσισα να συστρατευθώ με τον Τάσο Κωνσταντινίδη

 και την «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ»

Αγαπητά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιοχειτών Αθήνας, Νεοφιλαδελφειώτισσες/Νεοφιλαδελφειώτες, Νεοχαλκηδονιώτισσες/Νεοχαλκηδονιώτες. Εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών είχα την τιμή να είμαι αποδέκτης πολλών προτάσεων για να είμαι υποψήφιος είτε στις ευρωεκλογές είτε στην Περιφέρεια Αττικής είτε σε διάφορους δήμους του Νομού Αττικής.

Ο λόγος που δέχθηκα να συστρατευθώ με τον νεοσύστατο συνδυασμό «Πόλης Ενότητα» και τον επικεφαλής του Αναστάσιο (Τάσο) Κωνσταντινίδη (έναν συνδυασμό που απαρτίζεται από ανθρώπους αξιόλογους, αυτοδημιούργητους και με δίψα για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά του τόπου τους) είναι ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ χαρακτήρας του, οι καθαρές προθέσεις και το όραμα τόσο του ίδιου του Τάσου Κωνσταντινίδη όσο και των συνεργατών του. Ένα όραμα που έχει τέσσερις βασικούς άξονες, όπως αναφέρει και το σήμα του συνδυασμού: Την ενότητα, τη σύνθεση τη δημιουργία και την προοπτική, ούτως ώστε να διασφαλισθούν εκείνες οι συνθήκες για μια πόλη πιο ανθρώπινη και για μια ποιοτικότερη και λειτουργικότερη ζωή των κατοίκων.

Εδώ και πάνω από μισό αιώνα εμείς οι Αντιοχείτες ξαναενώσαμε τις τύχες μας με αυτές του Ελληνικού και του Αθηναϊκού λαού, αλλά και ειδικότερα με τον λαό της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Με την νοικοκυροσύνη μας προσφέραμε και προσφέρουμε στη μάνα πατρίδα, που μας αγκάλιασε και μας έδωσε την ευκαιρία να διαδώσουμε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας και να μεταλαμπαδεύσουμε τον πολιτισμό μας στις επόμενες γενεές.

Στο κοινό μέλλον που θα ορίσει τη μοίρα όλων μας,  από εδώ και μπρος, από το να είμαι θεατής η παρατηρητής των εξελίξεων προτίμησα να συνεισφέρω με τις όποιες δυνάμεις μου σε αυτό το νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για ένα αύριο που θα μας ενώσει, γιατί ως γνωστόν εμείς οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι πετυχαίνουμε πολλά!

Ν. Φιλ/φεια-Ν. Χαλκηδόνα, 7/5/2019

Ιωάννης Ντογαντζής,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ»

 


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.