}
Αρχική / Slider / Έγραψε ιστορία!

Έγραψε ιστορία!

“Μαγική ΦΕΑ, νίκησε το Αιγάλεω μέσα στο «Σίτι» και πήρε το Κύπελλο ΕΣΚΑ”, από το basketa.gr

“Κύπελλο ΕΣΚΑ: Το σήκωσε στο Αιγάλεω η ΦΕΑ”, από το basketblog.gr

“Μπαμ από τη ΦΕΑ! Κέρδισε το Αιγάλεω και κατέκτησε το Κύπελλο ΕΣΚΑ”, από το ebasket.gr

“Αιγάλεω – ΦΕΑ 78-88: Κυπελλούχος ΕΣΚΑ η ΦΕΑ!”, από το superbasket.gr

Αυτοί είναι μερικοί από τους τίτλους που γράφτηκαν από διάφορα αθλητικά site, για την εκθαμβωτική νίκη της ΦΕΑ μας!

Η ομαδα του προπονητή Αλέξη Καρατζά δεν επαναπαύτηκε από την κατάκτηση του τίτλου της Πρωταθλήτριας ομάδας της Α’ ΕΣΚΑ την περασμένη εβδομάδα. Ήθελε να τα δώσει όλα στον τελευταίο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Σε έναν αγώνα που το πάνω χέρι το είχε ο αντίπαλος, μια ομάδα η οποία είχε μια εξαιρετική πορεία στην Γ’ Εθνική κατηγορία την φετινή σεζόν και κατέκτησε κι εκείνη τον τίτλο της Πρωταθλήτριας και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική.

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (24 Απριλίου), η ΦΕΑ μας αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ομάδα του Α.Ο. Αιγάλεω στον τελικό κυπέλλου της ΕΣΚΑ, μέσα στο κλειστό γήπεδο του Αιγάλεω. Η ατμόσφαιρα αποπνικτική από την αρχή, καθώς το γήπεδο ήταν κατάμεστο από οπαδούς.

Το τελικό σκορ (78-88) δεν λέει πολλά για την ροή του αγώνα. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός και από τις δύο πλευρές. Το Αιγάλεω μπήκε με “αέρα” στο γήπεδο και προσπάθησε από νωρίς να καθαρίσει τον αγώνα. Η ΦΕΑ κόντραρε καθ’όλη την διάρκεια και μέσα από έξυπνες επιθέσεις ανέβαζε σιγά σιγά το σκορ. Το Αιγάλεω δεν πτοήθηκε και κατάφερε από το τα μέσα της 2ης περιόδου να περάσει μπροστά και να ανεβάσει την διαφορά στους 8 πόντους (ημίχρονο : 47-39). Συνέχισε έτσι δυναμικά και στην αρχή της 3ης περιόδου όπου η διαφορά έφτασε και τους 12 πόντους. Η ΦΕΑ όμως δεν τα παράτησε ποτέ και με ένα εξαιρετικό υπόλοιπο της 3ης περιόδου περνάει μπροστά με σκορ περιόδου 15-28 (σκορ 3ης περιόδου : 62-67). Την ίδια εξαιρετική εικόνα συνέχισαν να έχουν οι παίκτες του κόουτς Καρατζά και στην 4η περίοδο όπου ανέβασαν την διαφορά μέχρι και στους 15 πόντους. Απίστευτη εμφάνιση από τον Στεργιάκη που σημείωσε 37 πόντους, και απο τον Καραλευθέρη με 24 πόντους. Τελικό σκορ 78-88.

Μετά από πολλά χρόνια το κύπελλο πάει σε ομάδα της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών! Η πορεία της ΦΕΑ δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ο προπονητής μας Αλέξης Καρατζάς κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να ανεβάσει την ομάδα από την Β’ Κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΚΑ στην Γ’ Εθνική Ανδρών :

  • Υπερπρωταθλήτρια Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών 2017-2018?
  • Πρωταθλήτρια Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών 2018-2019?
  • Κυπελλούχος ΕΣΚΑ 2018-2019?

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε κάθε ένα μέλος αυτής την ομάδας ξεχωριστά. Στους παίκτες, στο προπονητή και σε όλο το προπονητικό team που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα  η κατάκτηση των 2 κυπέλλων, του πρωταθλητή και του Κυπελλούχου της ΕΣΚΑ!!


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.