}
Αρχική / Τοπικοί Σύλλογοι & Φορείς / Η Επαναστατική Κίνηση στηρίζει Νίκο Σερετάκη

Η Επαναστατική Κίνηση στηρίζει Νίκο Σερετάκη

Με την Λαϊκή Συσπείρωση και τον Νίκο Σερετάκη ανακοινώνει ότι θα συνεργαστεί η “Επαναστατική Κίνηση ΝΦ-ΝΧ”.

Διαβάστε το κείμενο που μας έστειλαν

Το δημοτικό πολιτικό σχήμα «Επαναστατική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» δηλώνει ότι υπερασπίζει και διαδίδει στους δημότες της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και την πρωτοπόρα νεολαία του Δήμου Ν.Φ-Ν.Χ τις προγραμματικές αρχές και διεκδικήσεις σχετικά με τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές που δημοσιοποίησε η πολιτική οργάνωση Κομμουνιστική Τάση (ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης – IMT, διαβάστε τις εδώ 
https://marxismos.com/dimotikes-periferiakes-ekloges/… ).
Στη βάση αυτής της προγραμματικής πλατφόρμας και του πολιτικού σκεπτικού που περιέχει για τα καθήκοντα των κομμουνιστών στις Δημοτικές εκλογές, η Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ δηλώνει την εκλογική της στήριξη στη «Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» που έχει ως υποψήφιο Δήμαρχο το σύντροφο Νίκο Σερετάκη. 
Όπως αναφέραμε και στην πρόσφατη συνάντηση εκπροσώπων του δημοτικού πολιτικού μας σχήματος με εκπροσώπους της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ν.Φ. – Ν. Χ.», είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε σε όποια κοινή μορφή δράσης μας προταθεί από την παράταξη με σκοπό τη νίκη της στην εκλογικό αγώνα ενάντια στις καθεστωτικές δεξιές, «αριστερές» ή «ανεξάρτητες» παρατάξεις, οι οποίες πολιτεύονται υπερασπίζοντας τη μία ή την άλλη μέθοδο μίζερης διαχείρισης του σημερινού διεφθαρμένου, αντιδημοκρατικού – γραφειοκρατικού δημοτικού παραρτήματος της κεντρικής αστικής κρατικής εξουσίας. 
Ταυτόχρονα, ανακοινώνουμε ότι ξεκινάμε να διεξάγουμε τη δική μας δραστήρια εκστρατεία για την εκλογική νίκη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με μοίρασμα ανακοινώσεων, αφισοκολλήσεις και εκδηλώσεις. 
Καλούμε τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να στηρίξουν την ξεκάθαρα προσδιορισμένη πολιτικά και ταξικά παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και να γυρίσουν την πλάτη στους «παράγοντες» και τους καριερίστες των κάθε είδους καθεστωτικών δημοτικών παρατάξεων, που σπεύδουν θρασύτατα να ανακοινώσουν ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων χωρίς να έχουν ακόμα ανακοινώσει το πρόγραμμά τους, ενώ αποφεύγουν καιροσκοπικά να αυτοπροσδιοριστούν ιδεολογικά και πολιτικά με ειλικρίνεια, αλλά και να λάβουν ξεκάθαρη θέση για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα των εργαζόμενων δημοτών όπως η ανεργία και η φτώχεια, καθώς και για τα μνημόνια άγριας λιτότητας και την πολιτική των προηγούμενων και των σημερινών κυβερνήσεων που τα εφαρμόζουν με συνέπεια.

Επαναστατική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας – 11/4/2019


Διαβάστε επίσης

Νέα αποχώρηση από την συμπαράταξη Τομπούλογλου- Παπαλουκά

Με μια ανακοίνωσή της στο κοινωνικό δίκτυο facebook αποχώρησε σήμερα από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – …

2 comments

  1. Ποια επαναστατική κίνηση ρε παιδιά. μάζευαν 3 μηνες υπογραφές και αυτή που πήγε στο ΔΣ για να ζητήσει το στέκι νεολαίας είναι υποψήφια με τον Βασιλόπουλο. Μια χαψιά τους έκανε

    • Επαναστατική Κίνηση

      Αγαπητέ ανώνυμε,
      η Επαναστατική Κίνηση δεν έχει καμία πολιτική-οργανωτική σχέση με κανέναν υποψήφιο της παράταξης Βασιλόπουλου. Είναι ξεκάθαρος ο πολιτικός και ιδεολογικός διαχωρισμός μας από αυτήν την παράταξη. Κανείς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αυτής της παράταξης δεν μπορεί να κάνει «μια χαψιά» της Επαναστατική Κίνηση, γιατί αυτή καθοδηγείται από ιδέες επαναστατικές, πανανθρώπινες, ηθικά ανώτερες από τις δικές τους.
      Σε ευχαριστούμε πολύ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.