}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Γεωργαμλής: Προχωράμε ενωμένοι με Γιάννη Βούρο

Γεωργαμλής: Προχωράμε ενωμένοι με Γιάννη Βούρο

Λάβαμε από την παράταξη “Πολιτών Πολιτεία” την επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημοτικού Συμβούλου Λύσσανδρου Γεωργαμλή.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Φίλες και φίλοι,

Όταν πριν μερικούς μήνες σας ενημέρωσα για την πρόθεσή μου να μην διεκδικήσουμε με την “Ένωση Δημοτών” τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, είχα τονίσει την επιθυμία μου να δημιουργηθεί μία νέα προοπτική για την πόλη μέσα από μια καινούρια κίνηση που θα ενώνει πρόσωπα και θα συνθέτει πολιτικές.

Στους μήνες που μεσολάβησαν παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προσπάθειες δημιουργίας ενός τέτοιου συνδυασμού. Ξεκίνησε από την επιθυμία του Γιάννη Βούρου να επιστρέψει στην πόλη που μεγάλωσε και στην πορεία απέλαβε της εμπιστοσύνης πολλών προσώπων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά κυρίως αγκαλιάζεται καθημερινά από πολλούς συμπολίτες μας, γεγονός κάθε άλλο παρά τυχαίο, αφού ο Γιάννης Βούρος δεν έχει εμπλακεί στα τοπικά “πάθη”, είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων αλλά ταυτόχρονα μαχητής στη ζωή και στην εργασία, που καταφέρνει να συνθέτει πρόσωπα και πολιτικές.

Με χαρά λοιπόν θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία αυτής της προσπάθειας, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι ο Γιάννης Βούρος και ο συνδυασμός “Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” διαθέτει όλα όσα απαιτούνται για να ξεπεράσει η πόλη μας την “πρόκληση” και να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε ένα ασφαλές πολιτικό περιβάλλον, για να μη χαθεί μια ακόμα τετραετία στο βωμό της ιδιοτέλειας και των ανώφελων αντιπαραθέσεων.

Με εκτίμηση,

Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Φεβρουαρίου

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

3 comments

  1. Πολύ ΠΑΣΟΚ ρε παιδιά

  2. Μπράβο στον συμπαθή εστιάτορα που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα αφωνίας των τελευταίων πέντε ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.