}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Ο Αλέκος Γούλας υποψήφιος με τον Τάσο Κωνσταντινίδη

Ο Αλέκος Γούλας υποψήφιος με τον Τάσο Κωνσταντινίδη

Την υποψηφιότητά του, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πόλης Ενότητα» του Τάσου Κωνσταντινίδη, ανακοίνωσε ο Αλέκος Γούλας, θυμίζοντάς μας τη φράση «Ο άνθρωπος έχει καταστεί η μεγαλύτερή μας απειλή, αλλά και η μοναδική μας ελπίδα!» από το θεατρικό έργο του Στάινμπεκ. Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας, άνθρωπος με έντονη δράση στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης μας και γνωστός από την αρθρογραφία του στα τοπικά μέσα για θέματα επιστημονικά, κοινωνικά, πολιτιστικά κ.ά. Είναι μια σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Κωνσταντινίδη ως υποψήφιου Δημάρχου.

Η ανακοίνωση του Αλέκου Γούλα

«Ο άνθρωπος έχει καταστεί η μεγαλύτερή μας απειλή,
αλλά και η μοναδική μας ελπίδα!»
Πάντα έρχεται η στιγμή που νιώθεις πως η τακτική των ίσων αποστάσεων δεν είναι η πιο συνεπής. Τότε πρέπει να επιλέξεις, ακόμη και αν η απόφαση δεν είναι εύκολη! Θα παραμείνεις θεατής ή θα γίνεις μέρος της προσπάθειας για τη λύση χρόνιων προβλημάτων; Επέλεξα το δύσκολο, όχι το ανέφικτο! Είχα πάντα μια προτίμηση στη λέξη Ενότητα και σ’ αυτούς που την υπηρετούν. Ενότητα στην πόλη, Ενότητα στους χώρους εργασίας και Ενότητα στις κοινωνικές διεκδικήσεις!
Τα όνειρα των κατοίκων της χώρας αυτής χάθηκαν την τελευταία δεκαετία – και όχι μόνο! Προφανώς όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Άλλωστε «ο ίδιος ο άνθρωπος έχει καταστεί η μεγαλύτερή μας απειλή, αλλά και η μοναδική μας ελπίδα», όπως έγραψε και ο Στάινμπεκ στο θεατρικό του έργο «Άνθρωποι και ποντίκια», σε μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία διαψευσμένων ονείρων!
Ως μια νέα ελπίδα για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θεωρώ τον Τάσο Κωνσταντινίδη! Ο λόγος; Είναι συνεπής εκφραστής του δημοκρατικού διαλόγου και της συναίνεσης, στοιχείων που απουσιάζουν από την πολιτική ζωή του τόπου μας και στοιχείων που μετά τις δημοτικές εκλογές θα είναι περισσότερο αναγκαία από κάθε άλλη φορά.
Η Εντιμότητα, η Ειλικρίνεια, η Επαγγελματική πορεία και Εμπειρία, η Μόρφωση και Κατάρτιση, η Κοινωνική Δράση και Δυναμική, η Εντοπιότητα, καθώς και η κατάλληλη Ηλικία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του που συνηγορούν στο εγχείρημα αυτό! Επιπλέον είναι μια ανεξάρτητη και αδέσμευτη φωνή, στοιχεία που με κάνουν να τον βλέπω ως συνεργάτη και όχι ως αρχηγό!
Μαζί λοιπόν με τον Τάσο, τους συνοδοιπόρους και τους συνδημότες μας… για την κοινωνία, την παιδεία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής!

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Φεβρουαρίου

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.