}
Αρχική / Slider / Έγιναν βραβεύσεις στην πίτα του ΣΟΝΦ

Έγιναν βραβεύσεις στην πίτα του ΣΟΝΦ

Δεκάδες φίλοι και μέλη του ΣΟΝΦ γέμισαν την αίθουσα του πνευματικού κέντρου κατά την καθιερωμένη κοπή της πίτας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φλεβάρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Κωνσταντινίδης,  ο Πρόεδρος του ΣΟΝΦ και υπ. Δήμαρχο Νίκος Σερετάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου μας Αλέκος Γούλας και η Διεθνής Διαιτήτρια και υπεύθυνη του σκακιστικού τμήματος του Πανελλήνιου ΓΣ Μυρσίνη Λυμπερτού.

Τον πλούσιο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε παρουσίασε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Νίκος Μπαλάσκας ενώ παράλληλα στην οθόνη προβάλλονταν χαρακτιστικές στιγμές από την δραστηριότητα του ΣΟΝΦ το 2018Ο Νίκος Μπαλάσκας θύμισε ότι το 2019 κλείνουμε 40 χρόνια παρουσίας του αγωνιστικού σκακιού στην πόλη και περιέγραψε την πορεία από το σκακιστικό τμήμα του ΑΟΝΦ έως το σημερινό ΣΟΝΦ. Επεσήμανε την προσήλωση του συλλόγου στις αρχές και αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ο ΣΟΝΦ σήμερα διατηρεί 8 τμήματα εκμάθησης σκακιού όλων των επιπέδων ενώ μέσα στο 2018 διοργάνωσε συνολικά 12 ανοικτά τουρνουά, αγωνίστηκε στον Προκριματικό Όμιλο της Α εθνικής κατηγορίας και σε όλες τις ομαδικές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ. Σημείωσε ότι ο ΣΟΝΦ βρίσκεται μεταξύ των ελάχιστων σωματείων που πραγματοποιούν επίσημα τουρνουά με εθνική και διεθνή αξιολόγηση χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων και ότι το σύνολο της δραστηριότητάς του στηρίζεται στην εθελοντική και αφιλοκερδή αλλά πολύ υψηλού επιπέδου προσφορά τόσο των εκπαιδευτών και προπονητών όσο και των διαιτητών του συλλόγου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι αθλητές του ΣΟΝΦ που διακρίθηκαν ιδιαίτερα τη χρονιά που μας πέρασε.

Μετά την κοπή της πίτας από τον Νίκο Κλειδαρά, πρόεδρο της ΕΕ, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη πλέον κλήρωση σκακιστικών βιβλίων για τα παιδιά που παραβρέθηκαν.

Διαβάστε επίσης

Πήρε διαφορά από την αρχή

Η αντρική μας ομάδα, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, αντιμετώπισε τον ΓΣ Κρόνο Αγίου Δημητρίου για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.