}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες του Παντελή Γρετζελιά

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες του Παντελή Γρετζελιά

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ενόψει της νέας (εκλογικής) χρονιάς, απέστειλε στην εφημερίδα μας ο πρώην Δήμαρχος (μέχρι το 2002) και νυν υποψήφιος Παντελής Γρετζελιάς.

Στο μήνυμά του, στο οποίο χρησιμοποιεί πρώτο πρόσωπο, ουσιαστικά αναγνωρίζει τους αντιπάλους του, επιτιθέμενος τόσο στον Γιάννη Βούρο (μιλώντας για ξενόφερτους σωτήρες) όσο και στον Άρη Βασιλόπουλο (μιλώντας για αντιπαραθέσεις και αλληλο-καταγγελίες της διοίκησης που αμαυρώνουν την εικόνα της πόλης). Κατηγορεί δε ουσιαστικά κάποιους (;) ότι προσπαθούν να ποδοσφαιροποιήσουν και κομματικοποιήσουν τις εκλογές.

Στη συνέχεια δηλώνει την αταλάντευτη στάση του υπέρ του γηπέδου και κατηγορεί την Διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου για την απαράδεκτη πολεμική εναντίον του γηπέδου της ΑΕΚ, παρότι ο ίδιος είχε ψηφίσει μόνο υπέρ του γηπέδου το 2013, καταψηφίζοντας ουσιαστικά, μαζί με την Βάσω Αγαγιώτου, την υπογειοποίηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο του καναλιού fx-news.gr

Ακολουθεί το μήνυμα του Παντελή Γρετζελιά

Αισθάνομαι την ανάγκη και την τιμή να κάνω γνωστό σε όλους τους συνδημότες μου ότι, στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Μαϊου του 2019, με την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, θα διεκδικήσω να εκλεγώ Δήμαρχος του Ενιαίου Δήμου μας. Ένα θεσμό που υπηρέτησα για μιά συνεχή δωδεκαετία [ 1991 – 2002 ] με ιδιαίτερη πίστη, αγάπη και φροντίδα στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Πίστη και επιθυμία μου είναι να εκλεγώ Δήμαρχός σας, αποκλειστικά και μόνο από εσάς , θέλω να αναφέρομαι μόνο σ’ εσάς, να ελέγχομαι από εσάς και να λογοδοτώ μόνο σ’ εσάς.
Θέλω να είμαι Δήμαρχος της ‘’κοινωνίας των Συμπολιτών μου Ν.Φ.και Ν.Χ.‘’, ανεξάρτητος και αδέσμευτος από κόμματα και συμφέροντα, χωρίς τις ευλογίες και τα δακτυλίδια κανενός, έχοντας στο πρόσωπό μου την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας.
Η Αυτοδιοικητική μου γνώση, η εμπειρία και το έργο μου στη δωδεκαετή θητεία μου [ 1991 – 2002 ] στην Ν. Φιλαδέλφεια που το συναντάτε σε κάθε σας βήμα, σε κάθε γειτονιά και συνοικία, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη και εγγύηση για το αύριο και την νέα εποχή που ξανοίγεται μπροστά μας χωρίς άλλους πειραματισμούς και, πέρα από αντιπαραθέσεις και κομματικές προτιμήσεις αποτελεί σήμερα και υπόδειγμα ευθυκρισίας και πολιτισμού για τον καθένα μας.
Ήρθε η ώρα της επιστροφής στην κανονικότητα και της αναζήτησης του χαμένου αυτονόητου, της δίκαιης κρίσης και της αντικειμενικής σύγκρισης όλων των υποψηφίων Δημάρχων που θα διεκδικήσουν την ψήφο σας, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέους πειραματισμούς που επιδιώκουν κάποιοι.
Πρέπει ως πολίτες που ζούμε και κατοικούμε μόνιμα σ’ αυτή την πόλη και βιώνουμε καθημερινά τα προβλήματά της, να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι τις ευθύνες μας και την λύση των προβλημάτων της πόλης μας, μακρυά από την ποδοσφαιροποίηση και την κομματικοποίηση των εκλογών, την αναίτια διαίρεση των πολιτών που έντεχνα και σκόπιμα επιδιώκουν κάποιοι αμετανόητοι με ξενόφερτους δήθεν σωτήρες που τάχα θέλουν να μας σώσουν, αλλά μακρυά και από τις παραιτήσεις και τις αλληλο-καταγγελίες των μελών της σημερινής δημοτικής αρχής που σφαδάζεται από τις αντιθέσεις της που αμαυρώνουν δυστυχώς την εικόνα του Δήμου μας.

Θέλω να γνωρίζετε επίσης την από παλιά και διαχρονικά σταθερή και αταλάντευτη θέση μου υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ εδώ στη Ν. Φιλαδέλφεια, θέση και στάση που παραμένει σταθερή και αμετάβλητη.
Πρέπει επίσης να γίνει αντιληπτό ότι ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες για σταθερή συνεργασία μεταξύ Δήμου και ΑΕΚ, τελείως διαφορετική από αυτήν που απαράδεκτα, ανεύθυνα και επιζήμια για τον Δήμο μας ακολούθησε η σημερινή δημοτική αρχή.
Το γήπεδο είναι γεγονός καλοδεχούμενο που θα κοσμεί την πόλη μας και θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι, την σημερινή απαράδεκτη πολεμική του Δήμου κατά της ΑΕΚ την πλήρωσε ακριβά μόνο ο Δήμος μας, αφού έχασε για την πόλη μας σειρά συνοδευτικών του γηπέδου έργα και όχι μόνο, την έλλειψη των οποίων θα την δούμε άμεσα και με συνέπειες στην καθημερινότητα μας, με την έναρξη της λειτουργίας του γηπέδου.
Τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ άλλοτε ‘’ενότητα και συνεργασία‘’ με στιβαρή δημοτική αρχή που να ξέρει και να μπορεί να κερδίσει τον χρόνο που χάσαμε και όλοι πρός αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Με βάση επίσης την απλή αναλογική που γιά πρώτη φορά εφαρμόζεται, τις αρχές, τις αξίες και την προγραμματική μας πρόταση για τον Δήμο μας, θα αγωνιστούμε για την ενότητα και την συνεργασία όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης μας για να πορευτούμε στο μέλλον δημιουργικά, γιατί ο τόπος μας αξίζει μια πολύ καλύτερη προοπτική.
Μαζί μπορούμε πολύ περισσότερα και πολύ καλύτερα, το αξίζουμε ως ενιαίος Δήμος, το μπορούμε ως Πολίτες, γιατί το έχουμε έμπρακτα αποδείξει στο παρελθόν με τις γνώσεις, την εμπειρία και το έργο μας.
Καλώ τον καθένα και την κάθε μία από εσάς να έρθετε με εμπιστοσύνη ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ μας και να πορευτούμε όλοι μαζί και νικηφόρα στη νέα δημοτική περίοδο με μια ποιότητα ζωής για τον τόπο μας. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, αλλά πάνω απ’ όλα το οφείλουμε στα παιδιά μας.
Εύχομαι χρόνια πολλά, χρόνια καλά σε σας και στις οικογενειές σας και δημιουργικό το νέο έτος για όλους μας.

Ν. Φιλαδέλφεια, 28 Δεκεμβρίου 2018
Παντελής Χρ. Γρετζελιάς
Πρώην Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Διαβάστε πρώτοι ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα

Διαβάστε επίσης

Σημαντικό έργο στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας, μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και …

One comment

  1. Πολλά λόγια και ουσία μηδέν.

    Να `χαμε να λέγαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.