}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Στην κορυφή με ανατροπή

Στην κορυφή με ανατροπή

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Χαλκηδονικός με 2-1 επί του Πανιώνιου Καισαριανής και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας αήττητος και υποχρεώνοντας παράλληλα τον αντίπαλο του στην πρώτη του φετινή ήττα.
Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 32ο λεπτό με σουτ του Οικονομόπουλου, με τον Χαλκηδονικό να δέχεται έτσι το πρώτο του φετινό γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου βελτίωσαν κατακόρυφα την απόδοση τους και μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη. Αρχικά στο 70′ ισοφάρισαν με κεφαλιά του Σκέμπι και στο 76′ ο Λυμπερόπουλος με εξαιρετικό απευθείας φάουλ έκανε το τελικό 1-2.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Σούρας, Αρβανίτης, Ντουρμετάκης, Βουρλάκος, Γκοβόλιας, Πάσιος (87΄Γκόφας), Διονυσόπουλος, Βούτζαλης (79΄Ξένιος), Οικονομόπουλος (77΄Κάρκος), Πρασσάς Η., Μαραγκός (86΄Γάτσιος).
ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν Φ., Κάιλας (71΄Παππάς Α.), Σκέμπι, Χαντζάρας, Λυμπερόπουλος, Λαγός (46΄Σουλιώτης), Ράγιας, Αραπογιάννης (79΄Χασράμα), Αντωνόπουλος (85΄Γκέρτσος), Χύτας.

.
.
.
Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

This poll is no longer accepting votes

Ποια είναι τα κριτήριά σας για την επιλογή Δημάρχου; (κάντε μέχρι 5 επιλογές)
333 votes

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.