}
Αρχική / Slider / Δημοτικές 2019: πεδίον δόξης λαμπρόν

Δημοτικές 2019: πεδίον δόξης λαμπρόν

Με αφορμή τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις Γεωργαμλή και Αράπογλου, με τις οποίες δηλώνουν ότι δεν θα διεκδικήσουν την Δημαρχία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, δημιουργούνται κάποιες αυτονόητες διαπιστώσεις που, θέλουμε αγαπητοί αναγνώστες, να μοιραστούμε μαζί σας και να αποτελέσουν τροφή για σκέψη.

Η πρώτη διαπίστωση είναι ότι καμία από τις παρατάξεις που διεκδίκησαν την ψήφο μας στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές δεν θα εμφανιστεί στις εκλογές του ερχόμενου Μάη ή τουλάχιστον με τον ίδιο υποψήφιο Δήμαρχο. Για να ακριβολογούμε όχι καμία, θα επανεμφανιστούν η Δύναμη Πολιτών του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου και η «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ. Όλες οι υπόλοιπες αποχωρούν. Η «Ένωση Δημοτών» του Λύσανδρου Γεωργαμλή ιδιαίτερα προβληματισμένη με το πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται, ο Γιώργος Αράπογλου αποχώρησε επίσης, το ίδιο η Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη και η Βάσω Αγαγιώτου, ο Απόστολος Κόντος, δε, πιθανότατα θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής.

Η δεύτερη διαπίστωση είναι, ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών του 2014, υπάρχει «πεδίον δόξης λαμπρόν» για κάθε επίδοξο υποψήφιο Δήμαρχο και τον Άρη Βασιλόπουλο αφού, σύμφωνα με την πρώτη διαπίστωση, έχει «ορφανέψει» το 72,81% των ψηφοφόρων της πρώτης Κυριακής, συνολικά 14.195 ψηφοφόροι. Βέβαια η στρατηγική, οι προτάσεις και η επικοινωνιακή πολιτική του καθενός, θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Και μέχρι σήμερα τίποτα από τα παραπάνω δεν ασκείται από τους περισσότερους.

Θυμίζουμε ότι επίσημες υποψηφιότητες στιγμής είναι τρεις συν δύο, του Άρη Βασιλόπουλου, του Τάσου Κωνσταντινίδη και του Χρήστου Κοπελούσου, συν του ΚΚΕ και του «Πράσινου Κινήματος». Εμείς θα μείνουμε σε αυτές, παρόλο που υπάρχουν πολύ περισσότερες ανεπίσημες.

trofi-gia-skepsi1
.
Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

This poll is no longer accepting votes

Ποια είναι τα κριτήριά σας για την επιλογή Δημάρχου; (κάντε μέχρι 5 επιλογές)
333 votes

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.