}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Με νίκη ξεκίνησε η ΦΕΑ

Με νίκη ξεκίνησε η ΦΕΑ

Πρώτη νίκη για την ομάδα της ΦΕΑ για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019..
Σε έναν δυνατό αγώνα που εξελίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας η ΦΕΑ έδειξε μια πολύ καλή εικόνα των δυνατοτήτων της και κέρδισε την ομάδα του Α.Ο. Γαλατσίου με τελικό σκορ 73-63.
Στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας ο αγώνας ξεκίνησε και η ομάδα του Α.Ο. Γαλατσίου επιτέθηκε πίσω από την γραμμή των 6,75 σημειώνοντας έτσι τους πρώτους 6 πόντους της. Η ομάδα του couch Καρατζά, με γρήγορο παιχνίδι και σωστό passing game πέρασε την άμυνα των φιλοξενούμενων και πέτυχε πόντους μέσα από την ρακέτα. Η ομάδα του Γαλατσίου χρησιμοποίησε την ίδια τακτική η οποία πρόσφερε και σε αυτούς εύκολους πόντους από το ¨ζωγραφιστό¨. Λήξη του πρώτου δεκαλέπτου με το Γαλάτσι να βρίσκεται μπροστά με σκορ 19-21.
Στα πρώτα λεπτά της 2ης περιόδου υπήρξε μια σειρά από καλές άμυνες από την ομάδα των κυανέρυθρων, αλλά άστοχες ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες κρατάνε χαμηλό το σκορ. Δημιουργός παιχνιδιού σε αυτό το σημείο κλήθηκε να είναι ο Στεργιάκης όπου έδωσε λύσεις στην ομάδα μας, καθώς και ύστερα από καλάθι 3ων πόντων που δεχθήκαμε, απάντησε αμέσως με τρίποντο και στην συνέχεια ένα δύσκολο καλάθι και φάουλ διαμορφώνοντας έτσι το σκορ ημιχρόνου σε 40-34 υπέρ της ομάδας μας.
Η ομάδα του Γαλατσίου μπήκε δυναμικά μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου και μείωσε την διαφορά στον 1 πόντο (43-42). Σημαντικό τρίποντο πετυχαίνει ο Γιώργος Δεληγιάννης κάνοντας το 46-42 αλλά το πάνω χέρι το έχουν οι φιλοξενούμενοι όπου φαίνεται να μπορούν να σκοράρουν πιο εύκολα παρ’ όλο την πίεση της ΦΕΑ, κι έτσι περνάει μπροστά (46-48). Με τρομερό Καραλευθέρη που πετυχαίνει 2 συνεχόμενα καλάθια και μια βολή η ομάδα της ΦΕΑ περνάει μπροστά με σκορ 53-48. Τέλος της 3ης περιόδου και ο πίνακας δείχνει 55-51 υπέρ των κυανέρυθρων.
Ξεκίνημα της 4ης περιόδου και το παιχνίδι έχει ηρεμίσει και οι ομάδες προτιμούν σετ επιθέσεις. Η ΦΕΑ παίρνει 4 εύκολους πόντους με 2 συνεχόμενα κλεψίματα και στην συνέχεια ο Δεληγιάννης μεγαλώνει την διαφορά πετυχαίνοντας το 2ο του τρίποντο και το σκορ διαμορφώνετε σε 62-53. Παίκτης κλειδί γι’ ακόμα μία φορά ο Στεργιάκης κλειδώνοντας την νίκη με 4 συνεχόμενους πόντους 2 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Τελικό σκορ 73-63.
Το κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν κατάμεστο από κόσμο που ήρθε να στηρίξει και τις δύο ομάδες και να δει έναν όμορφο αγώνα κυπέλου. Οι φίλοι της ΦΕΑ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και γέμισαν το γήπεδο εμψυχώνοντας το αντρικό τμήμα μας να κερδίσει τον αγώνα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοτσώνης Ν. , Δράκος Θ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-21, 40-34(ημίχρονο), 55-51, 73-63.
ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ. (Αλ. Καρατζάς, Σωτ. Κουτσούκος): Στρατομήτρος 6, Ρωμοσιός 5, Πολυχρονόπουλος, Στεργιάκης 24 (1), Καραλευθέρης 11 (2), Μυστιλόγλου 4, Μπασέας, Δεληγιάννης 12 (2), Πανουσόπουλος 3, Γιαννουλάκος 8, Πρεμέτης.

,

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …