}
Αρχική / Slider / Έξι ακόμα στελέχη εκτός Δύναμης Πολιτών

Έξι ακόμα στελέχη εκτός Δύναμης Πολιτών

(Στη φωτογραφία οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)

Είναι της «μοίρας» αυτών που βρίσκονται δίπλα στην εκάστοτε εξουσία, να μαθαίνουν πρώτοι τα κακά μαντάτα. Και στην περίπτωσή μας εννοούμε ειδησεογραφικά. Τα κακά μαντάτα για την διοίκηση, τα μετέφερε πρώτος και αποκλειστικά ο «Πολίτης» του Γιώργου Κατερίνη που είναι εκλεγμένο στέλεχος της Δύναμης Πολιτών του Άρη Βασιλόπουλου.

Χρειάστηκε να αναζητήσει στήριξη από 10 υποψηφίους του, των εκλογών του 2014, ο Άρης Βασιλόπουλος, για να πετύχει την συμπλήρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, με 4 νέα πρόσωπα. Κάποιοι από αυτούς δε, άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή και δεν αποδέχθηκαν.
Η διοίκηση έχει δεχθεί ένα σημαντικό πλήγμα που όπως φαίνεται δεν είναι μόνο στην κοινωνία αλλά και στον στενό κύκλο των συνεργατών της.

Αφού αρνήθηκαν να αναλάβουν οι Εξάρχου Ρούλα, Ορτατζόγλου Μαριάνθη, Μαράκης Μανώλης, Πανταζόπουλος Γεώργιος (οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα αναλάβει) , Τουμπάνου Βασιλική και Καραδήμου Αναστασία (αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό η άρνησή της), τελικά νέοι Δημοτικοί σύμβουλοι αναλαμβάνουν οι Ταβλαρίδης Παναγιώτης, Καπούα Κωνσταντίνα, Χατζηγεωργίου Κώστας και Πολίτη Νανή.

Με τον τρόπο αυτό ακόμα 6 στελέχη της Δύναμης Πολιτών έθεσαν ουσιαστικά, έξι μήνες προ των εκλογών, τους εαυτούς τους εκτός παράταξης. Και ο κατάλογος ενδέχεται να μεγαλώσει. Μακρύς και δύσκολος δρόμος για τον Άρη Βασιλόπουλο.
(Στη φωτογραφία οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)

Διαβάστε επίσης

Και ο Παύλος Κότσιρας με τον Γιάννη Βούρο

Λάβαμε από τον πρ. Αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο Παύλο Κότσιρα, την παρακάτω ενημέρωση. Φίλες και …