}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Έκτακτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 12/9

Έκτακτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 12/9

Οι παραιτήσεις των τεσσάρων Δημοτικών Συμβούλων φέρνουν αναστάτωση στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας και την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Η τακτική συνεδρίαση της ερχόμενης Τετάρτης δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, μετά την παραίτηση του Προέδρου Γιώργου Πάνου. Η Δημοτική Αρχή προτάσσει ως λύση, έκτακτη ειδική συνεδρίαση πριν την τακτική συνεδρίαση. Αυτό σημαίνει ότι λίγη ώρα πριν τις 7:30 μμ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα εκλέξουν με μυστική ψηφοφορία νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Το παράδοξο είναι ότι σε αυτή θα έπρεπε να προεδρεύσει ο Βαγγέλης Κουμαριανός (πρώτος σε ψήφους στη Δύναμη Πολιτών). Εφόσον όμως είναι ένας από τους παραιτηθέντες Δημοτικούς Συμβούλους, τον ρόλο αυτό θα αναλάβει ο δεύτερος σε ψήφους Γιάννης Καλαμπόκης.

Μετά την εκλογή του νέου προέδρου και υπό την προεδρία του, θα εκλεγούν νέα μέλη στην Οικονομική Επιτροπή, για να αντικατασταθούν οι παραιτηθέντες Μιχάλη Λάλο (τακτικό μέλος ΟΕ), Αρσένη Πρελορέντζο (τακτικό μέλος ΟΕ) και Βαγγέλη Κουμαριανό (αναπληρωματικό μέλος ΟΕ).

Υποψήφιοι μπορούν να είναι μόνο Δημοτικοί Σύμβουλοι, προερχόμενοι από την Δύναμη Πολιτών και θα ψηφιστούν με μυστική ψηφοφορία από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μόνο μετά από αυτή την συνεδρίαση (η οποία θα διαρκέσει αρκετή ώρα) μπορεί να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …