}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / ΣΥΡΙΖΑ: Όταν και άμα αποφασίσουμε θα σας ενημερώσουμε

ΣΥΡΙΖΑ: Όταν και άμα αποφασίσουμε θα σας ενημερώσουμε

«Αποφάσεις που αφορούν τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στη Δημοτική Παράταξη της Δύναμης Πολιτών και τη στήριξη στο πρόσωπο του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, όταν ή όποτε τυχόν υπάρξουν θα ανακοινωθούν από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και θα φέρουν την υπογραφή του».
Αυτή είναι το σύντομο σχόλιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που κυκλοφόρησε και υπογράφουν τρία επώνυμα τοπικά στελέχη στελέχη του κόμματος. Σχόλιο βέβαια που δεν κοινοποιήθηκε στον τύπο όπως και η ανακοίνωση των τριών. Το μεν πρώτο κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα στον “Πολίτη” και το δεύτερο αποτελεί διαρροή (;).
Στην ουσία το σχόλιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την παράταξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Μάλλον να αιφνιδιάστηκαν έδειξαν στον ΣΥΡΙΖΑ και βιάστηκαν να βγάλουν μια ανακοίνωση που ουσιαστικά το μόνο που λέει είναι ότι όταν και άμα αποφασίσουμε θα σας ενημερώσουμε. Όπως και να έχει πάντως θέμα υπάρχει και φαίνεται από το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει με τρεις γραμμές μια τετρασέλιδη επιστολή. Μάλλον δεν πρέπει να πει και πολλά στην παρούσα φάση. Κατανοητό.
Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν αποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, αυτή έχει εδώ και τρία σχεδόν χρόνια διαχωρίσει τη θέση της. Οι περισσότεροι έχουν προσχωρήσει αλλού και κάποιοι πατάνε σε περισσότερες βάρκες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχουν περάσει γενεές δεκατέσσερεις Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Κυβέρνηση, ακόμα και τον Δασάρχη. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε τα γεγονότα. Και τα γεγονότα αυτά λένε.
Η πραγματικότητα είναι ότι ο Άρης Βασιλόπουλος δέχεται «πρέσινγκ» και από την «αριστερή» του πτέρυγα (βλέπε Παπακώστας και σια) και από τον ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε Γρημανέλλης, Μπαμπάκος, Παπανικολάου). Το «πρέσινγκ» αναμένεται να ενταθεί βαδίζοντας προς Εθνικές και Δημοτικές εκλογές και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εφόσον όπως φαίνεται, οι τελευταίες θα διεξαχθούν με απλή αναλογική. Κάποτε τα αρνιά που έφευγαν από το μαντρί τα έτρωγαν οι λύκοι. Αυτό αλλάζει και μαζί αλλάζουν και τα μέχρι σήμερα θεωρούμενα ως δεδομένα.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση που αποκάλυψε ο Βασίλης Βέττος

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.