}
Αρχική / Slider / Άμεση η αντικατάσταση Κουμαριανού

Άμεση η αντικατάσταση Κουμαριανού

Σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Βαγγέλης Κουμαριανός επικαλείται επαγγελματικό φόρτο που τον εμποδίζει να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητές του. Στις τελευταίες μάλιστα συνεδριάσεις που έγιναν στην Κοινωφελή Επιχείρηση, για το θέμα της φιλοξενίας των προσφύγων, απουσίαζε.
Αναμένεται η άμεση αντικατάστασή του καθώς υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να τρέξουν, σε πολύ λίγο χρόνο. Πολλά ακούγονται για τον/την αντικαταστάτη του. Το τελευταίο χρονικό διάστημα φημολογείται η επανενεργοποίηση του πρώην Αντιδημάρχου καθαριότητας Νίκου Ανανιάδη σε κάποιο ρόλο ευθύνης. Εκτιμάται κατά πόσο πρέπει να αξιοποιηθούν και τα στελέχη που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στο “ψυγείο”. Δεν αποκλείεται και όνομα έκπληξη που δεν θα έχει σχέση με τη Δύναμη Πολιτών. Ο νόμος δεν είναι δεσμευτικός όπως με τους αντιδημάρχους και προσφέρεται για πολιτικά ανοίγματα.

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.