}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / o Πλάτανος και η Комсомол (video)

o Πλάτανος και η Комсомол (video)

Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεται, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, όπως και όλα τα μέλη του οργάνου, με την ατυχή παραμοίωση του κ. Πλάτανου. Πραγματικά τα μπέδρεψε η συμπαθέστατος δάσκαλος. Όπως ξέρουμε η Κομσομόλ (Комсомол) ήταν κρατική κομμουνιστική οργάνωση νέων στην τέως Σοβιετική Ένωση. Η οποία, κατά τη δεκαετία του 1970, αριθμούσε περίπου 40 εκατομμύρια μέλη, ηλικίας μεταξύ 14 και 28 ετών. Τώρα, απ όσο γνωρίζουμε μόνο η Ευτυχίτσα θα ήταν μέλος της και αυτή μέχρι τον ερχόμενο Φλεβάρη. Οπότε πιάστηκε αδιάβαστος ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η διένεξη πάντως οδήγησε σε μια ακόμα διακοπή του συμβουλίου καθώς ο κ. Πλάτανος, δεν κατάφερε να εξηγήσει ποιός και γιατί, θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη, για κάτι (δεν είπε τι) που δεν έχει καταγραφεί πουθενά και κανείς από τους υπόλοιπους δεν άκουσε ή τουλάχιστον δεν είπε ότι το άκουσε.
Μπερδευτήκατε; κι εμείς… και ο Πρόεδρος που διέκοψε τη συνεδρίαση για πέντε λεπτά ώστε να δώσει χρόνο να το σκεφτούμε.

Διαβάστε επίσης

Σημαντική διάκριση για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας

Το πρώτο βραβείο στο εθελοντικό πρόγραμμα-διαγωνισμό περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης μαθητών Γ’ Γυμνασίου  σχετικά με …