}
Αρχική / Slider / Συνάντηση της Συμπαράταξης με τον Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλο

Συνάντηση της Συμπαράταξης με τον Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλο

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε θεσμική συνάντηση μεταξύ της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας» και του Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλου, την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023, στο γραφείο του συλλόγου της πόλης μας, στο γήπεδο της οδού Πλαστήρα (Καμινάδα).

Παρών στη συνάντηση ήταν ο επικεφαλής της Συμπαράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου τον οποίο πλαισίωναν ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Αθανασόπουλος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπαράταξης Μάνος Αποστολάκης, Γιάννης Λουκιδέλης, Χρήστος Δεστούνης, Ρένα Σταματοπούλου, Σμαράγδα Βασιλείου και Γιώργος Καυκαρίσιος. Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Γιάννης Τζέλης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλου.

Υπήρξε εκτενής ενημέρωση από τη διοίκηση του Άτταλου σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μεταξύ των όσων συζητήθηκαν, ενδεικτικά:

– Η ελλιπής συντήρηση της περίφραξης του γηπέδου που έχει ως αποτέλεσμα την είσοδο παραβατικών και την ύπαρξη βανδαλισμών.

– Ο φωτισμός του γηπέδου είναι ανύπαρκτος, ο Δήμος δεν αντικαθιστά τα καμμένα φώτα παρά τις συνεχείς οχλήσεις του συλλόγου, με αποτέλεσμα κάποιες από τις προπονήσεις των ακαδημιών να γίνονται στο σκοτάδι.

– Ο χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε στο γήπεδο – μετά από τις πιέσεις της αντιπολίτευσης- είναι καινούργιος, χωρίς όμως να είναι γνωστή η διαδικασία που επελέγη.

– Η πόλη μας δεν έχει γήπεδο 11×11 με αποτέλεσμα η ανδρική ομάδα του Άτταλου να μην έχει τη δυνατότητα προπονήσεων σε 11×11 και να μην παίζει ουσιαστικά ποτέ ως γηπεδούχος, αφού φιλοξενείται σε γήπεδα εκτός πόλης για όλους τους επίσημους αγώνες.

– Δεν υπάρχει πρόβλεψη από το Δήμο για τις μετακινήσεις της ομάδας για τους αγώνες και το κόστος αυτό επιβαρύνει τον σύλλογο.

Από την πλευρά του Χάρη Τομπούλογλου και των στελεχών της Συμπαράταξης υπήρξε η ρητή διαβεβαίωση πως ο Α.Ο.Ν.Φ. και όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης θα είναι στις πρώτες προτεραιότητες για την επόμενη Δημοτική Αρχή της Συμπαράταξης. Έχουμε ήδη δώσει δείγματα γραφής, έμπρακτου ενδιαφέροντος και υποστήριξης στο σπουδαίο έργο που επιτελούν οι αθλητικοί μας σύλλογοι για τη νεολαία της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.

Η Συμπαράταξη, στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης για την κατάρτιση του προγράμματός της, πραγματοποιεί και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί συναντήσεις με τους φορείς της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού του Δήμου μας.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

.

ΜΑΪΟΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ Η ΠΟΛΗ
  • ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 21/5/2023
  • ΕΚΔΡΟΜΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
  • ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Η ΑΕΚ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.