}
Αρχική / Events στη Φιλαηδόνα / Μεγάλη επιτυχία για την “Λοκαντιέρα”

Μεγάλη επιτυχία για την “Λοκαντιέρα”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας ΔΡΩΜΕΝΟ by Lud Project στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Η Θεατρική ομάδα παρουσίασε τη Θεατρική Παράσταση «Λοκαντιέρα» (βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Κάρλο Γκολντόνι). Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον το θέαμα που προσέφερε η θεατρική ομάδα και την πρώτη αλλά ιδιαίτερα και την δεύτερη μέρα που παρόλο την μεταφόρα της παράστασης στον εσωτερικό χώρο λόγω βροχής οι θεατές ήταν παρών για να επικροτήσου την προσπάθεια της ομάδας.
Οι Θεατές είδαν το Π.Π.Ι.Ε.Δ να μετατρέπεται σε μια λοκάντα και μέσα από την «κλειδαρότρυπα» παρακολούθησαν τον έρωτα του Ιππότη γα την Μιραντολίνα και τις παράλληλες ιστορίες μέσα σ’ αυτήν.
Η ομάδα ευχαριστεί, την ΟΑΣΗ Φυσιολατρικό Πολιτιστικό Σύλλογο για την υποστήριξη, τους χορηγούς Σκλαβενίτης και Άλφα Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών. Τους συνεργάτες μας Σταύρο Γκόγκο, Κωνσταντίνα Ευθυμίου και Γιώργο Δρογγίτη και τους εκατοντάδες θεατές για την συμπαράστασή τους και το θερμό τους χειροκρότημα που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν.

drwmwno-01

drwmwno-02

drwmwno-03

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …