}
Αρχική / Slider / Φεύγουν ή μένουν τα σκουπίδια; (δείτε τι έγινε στο χθεσινό Δ.Σ. της Νέας Φιλαδέλφειας)

Φεύγουν ή μένουν τα σκουπίδια; (δείτε τι έγινε στο χθεσινό Δ.Σ. της Νέας Φιλαδέλφειας)

Προθεσμία λίγων ημερών φαίνεται να έχει η Δημοτική Αρχή για να απομακρύνει τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων από τον χώρο του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας και να κατεδαφίσει ΟΛΕΣ τις παράνομες κατασκευές. Το ζήτημα έχει τεθεί κατ’ επανάληψη και στην διαδικασία έκδοσης της άδειας για την κατασκευή του νέου ¨Κενταύρου” από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την Διεύθυνση Δασών. Αυτός είναι και ο λόγος για την καθυστέρηση ανέγερσης του νέου αναψυκτήριου.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16ης Μαϊου αποσαφηνίστηκαν πάρα πολλά.
Ο Άρης Βασιλόπουλος ανακοίνωσε την προφορική δέσμευση του υπ. Οικονομίας, για την διάθεση 10,5 ευρώ από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για την κατασκευή πράσινου σημείου στο ακίνητο που σχεδιάζει η Διοίκηση αλλά δεν φαίνεται να έπεισε την αντιπολίτευση που ανησυχεί για την ολιγωρία που επέδειξε η Δημοτική Αρχή.
Ο Άρης Βασιλόπουλος, μίλησε για αναβολή της κατεδάφισης για ένα έτος αλλά ούτε και αυτό έπεισε την αντιπολίτευση που θεωρεί ότι σε ένα έτος δεν προλαβαίνει ούτε να αγοραστεί το ακίνητο, πόσο μάλλον να μεταφερθεί και ο σταθμός. Το τελευταίο παραδέχθηκαν και από πλευράς της διοίκησης.
Ο Άρης Βασιλόπουλος, κατέθεσε την πρότασή του που εμπεριέχει και την δέσμευση, άμεσης κατεδάφισης της κατασκευής που εμποδίζει, όπως είπε, την ΑΕΚ να πάρει άδεια λειτουργίας για τον νέο της γήπεδο.
Αυτό που δεν ανέφερε κανείς είναι ότι με κατεδάφιση απειλούνται πλέον όλες οι παράνομες κατασκευές του άλσους, μεταξύ των οποίων και ο χώρος φιλοξενίας εκατοντάδων αδέσποτων που διαχειρίζεται ο φιλοζωικός σύλλογος.
Παρακολουθήστε το ιδιαίτερα ενδιαφέρον βίντεο, με τα αποσπάσματα από την συνεδρίαση.

Το έγγραφο που έστειλε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση στον Δήμο

5825871567_4d477202ce_b
5825871567_4d477202ce_b

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …