}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / o Πλάτανος και η Комсомол (video)

o Πλάτανος και η Комсомол (video)

Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεται, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, όπως και όλα τα μέλη του οργάνου, με την ατυχή παραμοίωση του κ. Πλάτανου. Πραγματικά τα μπέδρεψε η συμπαθέστατος δάσκαλος. Όπως ξέρουμε η Κομσομόλ (Комсомол) ήταν κρατική κομμουνιστική οργάνωση νέων στην τέως Σοβιετική Ένωση. Η οποία, κατά τη δεκαετία του 1970, αριθμούσε περίπου 40 εκατομμύρια μέλη, ηλικίας μεταξύ 14 και 28 ετών. Τώρα, απ όσο γνωρίζουμε μόνο η Ευτυχίτσα θα ήταν μέλος της και αυτή μέχρι τον ερχόμενο Φλεβάρη. Οπότε πιάστηκε αδιάβαστος ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η διένεξη πάντως οδήγησε σε μια ακόμα διακοπή του συμβουλίου καθώς ο κ. Πλάτανος, δεν κατάφερε να εξηγήσει ποιός και γιατί, θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη, για κάτι (δεν είπε τι) που δεν έχει καταγραφεί πουθενά και κανείς από τους υπόλοιπους δεν άκουσε ή τουλάχιστον δεν είπε ότι το άκουσε.
Μπερδευτήκατε; κι εμείς… και ο Πρόεδρος που διέκοψε τη συνεδρίαση για πέντε λεπτά ώστε να δώσει χρόνο να το σκεφτούμε.

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …