}

Έγειρε η πολυκατοικία

14/5/2018
Έγειρε η τοπική δεξιά πολυκατοικία, υπό το βάρος (μεταφορικό και κυριολεκτικό) του τοπικού, πονηρού, πρώην πολιτευτή. Τα «εγκλήματα» που τον συνοδεύουν, ξέσπασαν πάνω στην δύσμοιρη την Βάσω που προσπαθεί να συγκρατήσει τις απώλειες. Και όταν μιλάμε για απώλειες; Ρεκόρ αποχής όλων των εποχών. Ενδιαφέρθηκε το βιβλίο Guinness.
Και ο ίδιος, ούτε που τόλμησε να κατέβει υποψήφιος όπως σκεφτόταν. Έβαλε τα τσικό να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Μόνο τον τσολιά προστάτευσε. Η αφεντιά του καθόταν απόξω, με το γνωστό blue black κουστουμάκι που έχει αγοραστεί από XL έως 4XL, ανάλογα με τους καημούς. Έβγαλε και κάτι φωτός με κάποιους TINAFTOIRE για να τους κάψει κι αυτούς. Οι υποψήφιοι δε που λανσάρει, έκοψαν λάσπη. Τον Βασίλη τον έπιασε κόψιμο και δεν ήρθε, ο Σάκης έπαθε λάστιχο στην Τερψιθέα, τον Γιώργο τον κάλεσε εκτάκτως ο Καλεντερίδης, ο Μπάρμπι κατέβαζε κάτι apps και της Micheeel της έσπασε το τακούνι στη Φιλοθέη, Γράμμου Βίτσι και Θράκης γωνία. EXAFANIZOL όλοι.

Διαβάστε επίσης

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ: Το λες και αλτσχάιμερ

12/4/2019 Κάποιο έχουν χάσει τον ρυθμό τους. Κάθε άρθρο που ανεβάζουν κάνει καλό σε αυτόν …

8 Σχόλια

 1. Νίκο Παπανικολάου, Αρετή Γεωργιλή, Ρένο Αρβανίτη, Γιώργο Σαραντόπουλε, Βασίλη Τσιδήμα και άλλοι πολλοί ακόμη κακώς (απέχοντας) αφήνεται το κόμμα μας να ταλαιπωρείται από τους ίδιους και τους ίδιους τόσα χρόνια, εξαιρώντας 1-2 άξιους/ες που συμμετέχουν. Το μπαμ της διάλυσης ακούστηκε από εδώ έως το Μοσχάτο…

  • Το κόμμα ξαναδέχτηκε στους κόλπους του αντί πινακίου φακής διάφορους πρώην διαγραμμένους και πολλά και διάφορα στελέχη του ήταν «ομοτράπεζά» τους. Το μπαμ της τοπικής –ας μην επεκταθούμε- διάλυσης έχει ακουστεί καιρό τώρα από τους έχοντες ώτα ακούειν. Αλλά με την ασφάλεια της ανωνυμίας σου πετάς τη μπάλα στην κερκίδα και επιρρίπτεις την ευθύνη ονομαστικά σε ανθρώπους ότι τάχατες αδράνησαν, χωρίς να αναφέρεις κανέναν που με τις πράξεις του συνέβαλε στην αύξηση αυτού του το «πολιτικού» βάρους που τελικά έγειρε την «δεξιά πολυκατοικία». Μήπως είσαι ένας απ αυτούς;
   Υ.Γ. Εξαιρετικό άρθρο.

 2. Είναι πολύ απλό και λέγεται...

  …έλλειψη αξιοπρέπειας.

 3. Εκλαψα με τον επίλογο και την περιγραφή για τους υποψηφίους που έχει αναλάβει ως (μάλλον αυτόκλητος) τοπικός κομφερανσιέ τους.

 4. Πυρ ομαδόν από τον τοπικό τύπο στην κατάντια που έχει επιφέρει η ενασχόληση του πάλαι ποτέ με τους γαλάζιους. Εύγε και πάλι εύγε! Η τοπική κοινωνία βλέπει και κρίνει.

 5. Στο Νέο Ηράκλειο που είναι ένας δήμος όμοιος πληθυσμιακά με τον δικό μας ψήφισαν στην τοπική 400+! Εδώ 180! Τι ψάχνετε, τι γυρεύετε;

 6. Εξυπακούεται ότι...

  …όποιοι από τα τοπικά πολιτικά πρόσωπα της αυτοδιοίκησης, που τυγχάνει να είναι και μέλη της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας αποφασίσουν στα σοβαρά να διεκδικήσουν την διοίκηση του Δήμου μας στις δημοτικές του χρόνου, καλό θα είναι να κρατήσουν σαφείς και διακριτές αποστάσεις από τον μονίμως αρνητικό πρωταγωνιστή που βλάπτει διαχρονικά τοπικά τη Νέα Δημοκρατία και κατ’ επέκταση την τοπική εκπροσώπηση όλου τον κεντροδεξιού και ευρύτερου αστικού χώρου.
  Διαφορετικά, Μαδούρο τσέπης δαγκωτό από την πρώτη Κυριακή για να μην τραβιόμαστε και δεύτερη Κυριακή στις κάλπες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.