}
Αρχική / Slider / Ο καύσωνας δεν εμπόδισε τους εθελοντές αιμοδότες

Ο καύσωνας δεν εμπόδισε τους εθελοντές αιμοδότες

Με μεγάλη επιτυχία, παρά τις συνθήκες καύσωνα, πραγματοποιήθηκε η 20η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, την Λέσχη Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ, με την υποστήριξη του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.), προσήλθαν κατόπιν ραντεβού περισσότεροι από 50 συμπολίτες μας, συγκεντρώνοντας συνολικά 37 φιάλες αίματος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ανέφερε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ο.Ν.Κ. που για μία ακόμη φορά συνεργάστηκε μαζί μας και διεξήγαγε την αιμοληψία. Επίσης τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρο Μπερδέση, που συντόνισε την δράση μαζί με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Εθελοντισμού Σοφία Αλεφραγκή, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, την Πρόεδρο Έλλη Καρακούλη και τα μέλη των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ., που σταθερά στηρίζουν και υποβοηθούν αντίστοιχες ενέργειες, την Πρόεδρο Χριστίνα Σούκερη Παπασταμάτη και τα μέλη της Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ που στήριξαν ενεργά αυτή την προσπάθεια, τους αθλητές τμημάτων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ που προσήλθαν, και φυσικά τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας, που παρά την έντονη ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες βρέθηκαν σήμερα εδώ, προσφέροντας ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας. Σας ευχαριστώ όλες και όλους!».

Ανανεώνουμε πλέον το ραντεβού μας για την 21η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που βάσει του σχετικού σχεδιασμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το προσεχές Φθινόπωρο.

 

.
ΜΑΪΟΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
 • ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ Η ΠΟΛΗ
 • ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 21/5/2023
 • ΕΚΔΡΟΜΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
 • ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Η ΑΕΚ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
 • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
 • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
 • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
 • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
 • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
 • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.