}
Αρχική / Slider / Ημερήσια Θερινή Δημιουργική και Αθλητική Απασχόληση (Summer Camp) 2023 – Αιτήσεις Συμμετοχής

Ημερήσια Θερινή Δημιουργική και Αθλητική Απασχόληση (Summer Camp) 2023 – Αιτήσεις Συμμετοχής

Όπως έγκαιρα έχουμε ενημερώσει τους συμπολίτες μας, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα πλαίσια των Αθλητικών – Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για το έτος 2023 έχει ήδη σχεδιάσει και θα υλοποιήσει το πρόγραμμα της «Ημερησίας Θερινής Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης» για παιδιά που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που έπληξαν τους Ο.Τ.Α. (πανδημία, ενεργειακή κρίση κλπ), ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στέκεται για μία ακόμη χρονιά δίπλα στις ανάγκες παιδιών και γονέων, προσφέροντας στους μικρούς μας φίλους στιγμές ξεγνοιασιάς, παιχνιδιού και χαράς!

Το ανωτέρω πρόγραμμα τείνει να γίνει πλέον θεσμός στα δρώμενα της πόλης μας, πραγματοποιείται με την συμμετοχή του μονίμου, αορίστου και εκτάκτου προσωπικού (Κ.Φ.Α. – Γυμναστές, Παιδαγωγοί, Μουσικοί κ.λ.π.) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, θα υλοποιηθεί στο 4ο δημοτικό σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας καθώς και στο 1ο δημοτικό σχολείο Νέας Χαλκηδόνας και θα έχει διάρκεια τρεις (3) εβδομάδες (από 19 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου).

Η συμμετοχή των παιδιών στην «Ημερησία Θερινή Δημιουργική Απασχόληση 2023» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Για την διαδικασία των εγγραφών καθώς και για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Ραιδεστού 21 – Νέα Χαλκηδόνα).

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 07/06/2023, θα υποβάλλονται έως και την Πέμπτη 15/06/2023 & ώρες: 09:00 έως 14:00 (Ραιδεστού 21 – Νέα Χαλκηδόνα).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 – 2026310/331/332

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. Η σχετική αίτηση έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας www.dimosfx.gr

.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΗΔΟΝΑ ΓΕΝΑΡΗΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ “Γ. ΠΑΥΛΑΚΗΣ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ\
  • ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
  • ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΒΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ
  • ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΝΤΟ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

 

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.