}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Συνάντηση μεταξύ της Συμπαράταξης και του Α.Σ. Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

Συνάντηση μεταξύ της Συμπαράταξης και του Α.Σ. Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε θεσμική συνάντηση μεταξύ της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας» και του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στο κλειστό γυμναστήριο «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου».

Παρών στη συνάντηση ήταν ο επικεφαλής της Συμπαράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου τον οποίο πλαισίωναν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάκης Αθανασόπουλος και Αλέκος Γούλας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπαράταξης Μάνος Αποστολάκης, πρώην μέλος ΔΣ του Ιωνικού και γενικός αρχηγός της αντρικής ομάδας μπάσκετ, Γιάννης Λουκιδέλης, Χρήστος Δεστούνης, Μαρία Τσικούρη, Σμαράγδα Βασιλείου, Λεωνίδας Θεοφιλόπουλος, Γιώργος Καυκαρίσιος και Θοδωρής Σταθούλιας. Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Χρήστος Σύλλας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Υπήρξε εκτενής ενημέρωση από τους παράγοντες του Ιωνικού σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλέον ιστορικός Σύλλογος της πόλης μας. Μεταξύ των όσων συζητήθηκαν, ενδεικτικά:

– Η ελλιπής συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου και τεχνικές εργασίες που εκκρεμούν.

– Η μη στελέχωση του γυμναστηρίου από τον Δήμο με επαρκές προσωπικό ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες για τον καθαρισμό και την ασφάλεια του κτηρίου.

– Το γεγονός πως αφαιρέθηκε από τον προϋπολογισμό του Δήμου το ποσό που είχε προβλεφθεί για την εκπόνηση μελέτης αντισεισμικής θωράκισης για το κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού, στο πλαίσιο περικοπών δαπανών προκειμένου να εξασφαλιστεί η εκταμίευση 500.000 για την πληρωμή της πρώτης δόσης των 3.700.000 στον εργολάβο που έχει αναλάβει την αλλαγή του οδοφωτισμού με λάμπες led.

Αυτή η επιλογή της Δημοτικής Αρχής Βούρου αποκλείει την ένταξη απαραίτητων εργασιών-προμηθειών για το κλειστό γυμναστήριο, στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Φιλόδημος.

Από την πλευρά του Χάρη Τομπούλογλου και των στελεχών της Συμπαράταξης υπήρξε η ρητή διαβεβαίωση πως ο Ιωνικός μας και όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης θα είναι στις πρώτες προτεραιότητες για την επόμενη Δημοτική Αρχή της Συμπαράταξης. Έχουμε ήδη δώσει δείγματα γραφής, έμπρακτου ενδιαφέροντος και υποστήριξης στο σπουδαίο έργο που επιτελούν οι αθλητικοί μας σύλλογοι για τη νεολαία της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.

Η Συμπαράταξη, στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης για την κατάρτιση του προγράμματός της, πραγματοποιεί και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί συναντήσεις με τους φορείς της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού του Δήμου μας.

 

 

Το Γραφείο Τύπου της Συμπαράταξης

.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΗΔΟΝΑ ΓΕΝΑΡΗΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ “Γ. ΠΑΥΛΑΚΗΣ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ\
  • ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
  • ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΒΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ
  • ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΝΤΟ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

 

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.