}
Αρχική / Slider / Η «Η Πόλη της Καρδιάς μας» στο παζάρι του Φιλοζωικού Συλλόγου ΝΦ!

Η «Η Πόλη της Καρδιάς μας» στο παζάρι του Φιλοζωικού Συλλόγου ΝΦ!

Στο Πασχαλινό παζάρι του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας συμμετείχε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, αντιπροσωπεία της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας», αποτελούμενη από τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Χάρη Τομπούλογλου, τους Δημοτικούς Συμβούλους Αλέκο Γούλα, Ευτυχία Παπαλουκά και Τάκη Αθανασόπουλο, τον πρώην Αντιδήμαρχο Γιάννη Τομπούλογλου και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Βίκυ Χουντάλα, Δημήτρη Βήλο και Μαρλέν Σβέρκου (ενεργή φιλόζωος στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας).

 

Η Φιλοζωία για εμάς, τα στελέχη της Συμπαράταξης, είναι τρόπος ζωής. Έχουμε συνδέσει, για πάντα, την ίδια μας την ύπαρξη, με το νοιάξιμο και τη φροντίδα προς τους πλέον αδύναμους της κοινωνίας μας, που είναι τα ζώα.

Έτσι, για την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας», τόσο η διαχείριση των αδέσποτων ζώων και η διασφάλιση της ευζωίας τους, όσο και η στήριξη προς τους ευάλωτους οικονομικά κηδεμόνες ζώων προκειμένου να ανταποκριθούν στην ευθύνη που έχουν αναλάβει απέναντι στα ζώα τους, είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα.

 

Δυστυχώς, το οργανωμένο κράτος έχει αναθέσει την αρμοδιότητα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων στους Δήμους και οι Δήμοι, με τη σειρά τους, με μεγάλη ευκολία, μετακυλίουν το «βάρος» αυτό στους φιλόζωους εθελοντές.

 

Στο αμέσως επόμενο διάστημα ως Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας», κατόπιν διαβούλευσης και συνδιαμόρφωσης πρωτίστως με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και με τους συμπολίτες μας που εθελοντικά δραστηριοποιούνται και φροντίζουν τα ζώα σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σημείο της πόλης,  και με ειδικούς επιστήμονες, θα δώσουμε στη δημοσιότητα τις δεσμεύσεις μας σε σχέση με τα Φιλοζωικά ζητήματα. Τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η νέα Δημοτική Αρχή της Συμπαράταξης.

Κομβικής σημασίας για εμάς είναι η χωροθέτηση του δημοτικού καταφυγίου του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας για σκύλους και για γάτες στο βόρειο τμήμα του Άλσους.

Θα επιδιώξουμε νομοθετική ρύθμιση και θα προβούμε σε αναθεώρηση της διαχειριστικής μελέτης του Άλσους και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να δημιουργηθεί νόμιμο δημοτικό καταφύγιο για τα αδέσποτα ζώα, στο βόρειο τμήμα του Άλσους, σε πολύ μεγάλη απόσταση από το γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο θα λειτουργεί με τη φροντίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας και την αμέριστη στήριξη του Δήμου μας.

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΗΔΟΝΑ ΓΕΝΑΡΗΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ “Γ. ΠΑΥΛΑΚΗΣ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ\
  • ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
  • ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΒΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ
  • ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΝΤΟ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

 

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.