}
Αρχική / Slider / Νέο hypermarket Σκλαβενίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέο hypermarket Σκλαβενίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το πρώτο κατάστημα ως Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη ΑΕΕ άνοιξε η επιχείρηση στην Αττική.  Το νέο hypermarket βρίσκεται στην Νέα Φιλαδέλφεια και εισάγει καινοτομίες, καθώς εκτός των άλλων διαθέτει και φωτοβολταϊκά πάνελ, στο πλαίσιο της στρατηγικής για βιώσιμη ανάπτυξη.

Το νέο κατάστημα Σκλαβενίτης αποτελεί το 33ο hypermarket της αλυσίδας. Με συνολική έκταση 16.500 τ.μ. κι εκθεσιακούς χώρους 4.700 τ.μ., θα απασχολεί περισσότερους από 230 ανθρώπους.  Περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε βασικά αγαθά και είδη ορόφου (είδη bazaar, έπιπλα κλπ), καθώς και κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, οπωροπωλείο, αρτοζαχαροπλαστείο, τμήμα έτοιμων φαγητών, τμήμα Beauty, βιβλιοπωλείο, ανθοπωλείο, αίθριο και παιδότοπο. Επιπλέον, διαθέτει 2 υπόγεια parking και ένα πάρκινγκ στο δώμα, με συνολικά περισσότερες από 200 θέσεις στάθμευσης.

Αυτό όμως που το καθιστά ιδιαίτερο είναι το γεγονός, ότι αποτελεί κατάστημα υψηλής ενεργειακής απόδοσης, καθώς περιλαμβάνει: φωτοβολταϊκό πάρκο με πάνω από 500 πάνελ στο στέγαστρο του κτιρίου με σύστημα net metering, φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και συστήματα ενεργειακής διαχείρισης του κτιρίου

Το νέο project εντάσσεται στο συνολικό επενδυτικό πλάνο της Σκλαβενίτης το οποίο εστιάζει σταθερά στην αναβάθμιση του δικτύου των καταστημάτων της, στην λειτουργία νέων σημείων και στην επέκταση του Σκλαβενίτης eMarket.

.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2022
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
  • ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ
  • ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
  • ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
  • ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΑΤΤΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ”
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.