}
Αρχική / Slider / Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με θέμα «Άγχος Εξετάσεων» για τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με θέμα «Άγχος Εξετάσεων» για τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας

Με εξαιρετική ανταπόκριση και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, η 1η εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο 2ο Λύκειο Ν.Φ., με θέμα «Άγχος Εξετάσεων», για τους μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης του Λυκείου, των σχολείων της πόλης μας.

 

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, και ο Πρόεδρος της Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάρις Βεντήρης, στους σύντομους χαιρετισμούς τους, ανέφεραν τα οφέλη των συγκεκριμένων δράσεων και δεσμεύτηκαν σε εκπαιδευτικό προσωπικό και μαθητές ότι ανάλογες πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν και τους προσεχείς μήνες, με στόχο την συζήτηση και τον εντοπισμό των προβλημάτων που απασχολούν τους εφήβους, τον περιορισμό των αρνητικών συνεπειών καθώς και την ενημέρωση των μαθητών, από εξειδικευμένους επιστήμονες.

 

Ακολούθησε η παρουσίαση με τίτλο «Άγχος Εξετάσεων» από την Βασιλική Μπούμπα  (Ψυχολόγος, MSc – Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ, ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», Υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ), και τον Αθανάσιο Θήριο (Παιδίατρος, MSc– Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ, ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», Υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ), και διαλογική συζήτηση με τους μαθητές.

 

Θερμές ευχαριστίες στην Διευθύντρια του 2ου Λυκείου Ν.Φ. κα Πρέκα και τον Υποδιευθυντή κ. Γιαγτζόγλου για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη στήριξή τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2022
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
  • ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ
  • ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
  • ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
  • ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΑΤΤΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ”
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.