}
Αρχική / Slider / Kινητοποίηση των γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαλκηδόνας

Kινητοποίηση των γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαλκηδόνας

Ο Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαλκηδόνας προχώρησε σήμερα Παρασκευή 11 Νοέμβρη  σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας  για την απαράδεκτη κατάσταση που διαιωνίζεται σε αίθουσες του σχολείου και ειδικά της ΣΤ   τάξης όπου υπάρχουν εκτεταμένες υγρασίες στους τοίχους

Το πρόβλημα όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκε από την πρόσφατη παντελώς πρόχειρη παρέμβαση συνεργείου του Δήμου αλλά αντίθετα επιδεινώθηκε. Η μούχλα στους τοίχους παρουσιάζει μια αποκρουστική εικόνα και εκλύει έντονη δυσοσμία καθιστώντας απαγορευτική την χρήση της αίθουσας. Το αποτέλεσμα είναι ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν γίνεται μάθημα στην αίθουσα λόγω της κατάστασης αυτής.

Γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί της ΣΤ τάξης και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Δημαρχείο. Στο πλευρό τους βρέθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Γονέων, με την πρόεδρο του ΔΣ Αρετή Περιβόλα και τον ΓΓ του ΔΣ Νίκο Σερετάκη.

Οι συγκεντρωμένοι είχαν συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ Θανάση Λέκκα. Επεσήμαναν ότι το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και μήνες αλλά παρά τα επανειλημμένα διαβήματα του Συλλόγου Γονέων, της Διεύθυνσης του σχολείου και της Ένωσης Γονέων προς τους αρμόδιους της Δημοτικής Αρχής παραμένει άλυτο. Απαίτησαν άμεση αποκατάσταση της αίθουσας ώστε να λειτουργήσει από Δευτέρα κανονικά

Ο κ. Λέκκας δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει εντός της ημέρας για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής. Οι γονείς διαμήνυσαν ότι παραμένουν σε ετοιμότητα και ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούν τη λειτουργία του τμήματος σε συνθήκες ακατάλληλες, ιδιαίτερα για παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα.

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2022
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
  • ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ
  • ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
  • ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
  • ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΑΤΤΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ”
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.