}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Τρίτοι στο Ομαδικό Κύπελλο Αττικής!

Τρίτοι στο Ομαδικό Κύπελλο Αττικής!

Ιστορική νίκη πέτυχε αυτή την Κυριακή ο ΣΟΝΦ, αφού επικρατώντας 2,5-1,5 του Π.Σ. Περιστερίου ανέβηκε  για πρώτη φορά στο βάθρο των απονομών στο Ομαδικό Κύπελλο Αττικής κατακτώντας την τρίτη θέση!

Ύστερα από τον αγώνα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου απέναντι στην ομάδα του Φυσιολάτρη Νίκαιας που αναδείχθηκε τελικά κυπελλούχος Αττικής, όπου η ομάδα μας παρά τις απουσίες, βρέθηκε μία ανάσα από την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ήρθε η «δικαίωση» στον μικρό τελικό της Κυριακής, απέναντι σε έναν επίσης ισχυρό αντίπαλο.

Στην πρώτη σκακιέρα, απέναντι στον Αλέξανδρο Δούνη (2250) αγωνίστηκε ο Γιώργος Καλογριδάκης (2176). Σε ένα ματς αμφίρροπο μέχρι το τέλος, ήταν τελικά αυτός που έδωσε την νίκη στη Φιλαδέλφεια!

Στη δεύτερη σκακιέρα, ο Θοδωρής Καλογριδάκης (2151) επικράτησε του Περικλή Γερόπαπα (1837), τερματίζοντας αήττητος τη διοργάνωση με ένα εντυπωσιακό 5/5!

Στην τρίτη σκακιέρα, ο Νίκος Δεληγιάννης (1901) έφερε ισοπαλία με τον Νικόλαο Αγγελή (2287) και στην τέταρτη σκακιέρα, ο Νίκος Σερετάκης (2069) σε πίεση χρόνου έχασε ευκαιρία για ισοπαλία και τελικά ηττήθηκε από τον Βασίλη Φράγκο (2120).

Έτσι, στην απονομή που ακολούθησε, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, πετυχαίνοντας μία ακόμη σπουδαία διάκριση που επιστέγασε την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή πορεία του ΣΟΝΦ στο Ομαδικό  Κύπελλο, τόσο στην Αττική όσο και στην Πανελλήνια Φάση!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών που σταθερά πλαισίωναν τις 3 από τις 4 σκακιέρες του ΣΟΝΦ είναι τα 22 έτη, πράγμα εξαιρετικά ελπιδοφόρο για το μέλλον του συλλόγου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του τελικού και του ημιτελικού στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://chess-results.com/tnr675055.aspx?lan=19

.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.