}
Αρχική / Slider / 54 και σήμερα!

54 και σήμερα!


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατασκευή του σταδίου της ΑΕΚ ,Αγία Σοφιά-OPAP Arena αλλά και οι εργασίες πέριξ του γηπέδου. Η  υπογειοποίηση, ένα έργο που θα βοηθήσει ιδιαίτερα και στις μετακινήσεις των πολιτών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας έχει ολοκληρωθεί ενώ και όλες οι εργασίες βρίσκονται κοντά στις τελικές τους μορφές. Τα εγκαίνια του γηπέδου όπως γνωρίζουμε θα γίνουν ανήμερα της Αγίας Σοφίας στις 17 Σεπτεμβρίου με την προσμονή να είναι μεγάλη και με αδιάκοπες προετοιμασίες. Μάλιστα πριν λίγες μέρες έγινε δοκιμαστική πτήση του αετού στην OPAP Arena παρουσία εκατοντάδων οπαδών. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η δοκιμαστική πτήση του αετού ο οποίος θα εμφανίζεται λίγο πριν την έναρξη των αγώνων. Οι φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν δυναμικό παρών με συνθήματα και καπνογόνα, δείχνοντας την ανυπομονησία τους για τα εγκαίνια του γηπέδου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τις 17 Σεπτέμβρη η διακεκριμένη χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου ανέλαβε την τελετή εγκαινίων της Αγία Σοφιάς/ΟΠΑΠ Αρένα. Σε ανάρτηση της στο Instagram, η Άρτεμις Ιγνατίου καλεί σε ακρόαση ηθοποιούς, χορευτές και αθλητές για τη γιορτή, που θα διοργανώσει στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Οι προετοιμασίες όπως διαπιστώνουμε συνεχίζονται και προετοιμάζεται μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την ζήσουν αλλά και ένα γήπεδο που κόσμημα για την Νέα Φιλαδέλφεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.