}
Αρχική / Events στη Φιλαηδόνα / Λαϊκή νότα στην Νέα Χαλκηδόνα! Με μουσικές αναφορές στη Μικρά Ασία.

Λαϊκή νότα στην Νέα Χαλκηδόνα! Με μουσικές αναφορές στη Μικρά Ασία.

Πραγματοποιήθηκε την Δευτερά 11-07-2022 στο Πάρκο «Γ. Αποστολάκης» της Νέας Χαλκηδόνας η συναυλία στην οποία συμμετείχε η γνήσια λαϊκή φωνή, Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο τραγουδοποιός Μάκης Ψαραδέλλης και  σε μία εμφάνιση έκπληξη η δικιά μας Νάγια Αγοραστού, η οποία εντυπωσίασε με την ερμηνεία της. Τους ερμηνευτές συνόδευσαν ο Χρήστος Κουμούσης(πιάνο και επιμέλεια ορχήστρας), ο Βαγγέλης Βοττέας (βιολί) ο Περικλής Παπαδόπουλος (κιθάρα), η Εύη Καννέλου (κρουστά) και ο Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο).

«Μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων, έχουμε φέτος την ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό, προς όλους εσάς, ορισμένες από τις πτυχές του πολιτιστικού μας προγράμματος. Παράλληλα αναδεικνύουμε τους χώρους πολιτισμού του Δήμου μας, τιμούμε την ιστορία του τόπου μας, στηρίζουμε την καλλιτεχνική δημιουργία.Φυσικά δεν σταματάμε εδώ, οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού συνεχίζονται, ενώ ανάλογο πρόγραμμα σχεδιάζουμε με το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου μας και για τον προσεχή Σεπτέμβριο»,ανέφερε στο σύντομο καλωσόρισμά του προς το κοινό ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Την μουσική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος Πανοσιολογιώτατος π. Τιμόθεος, η π. Υπουργός και Βουλευτής Κατερίνα Μπατζελή, η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφία Αλυμάρα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη του Δήμου και πλήθος συμπολιτών μας.

Το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι καλλιτέχνες ήταν μοναδικό, με ιδιαίτερες ερμηνείες λαϊκής μουσικής. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην συναυλία με την είσοδο να είναι ελεύθερη στο κοινό και καταχειροκρότησε τους τρεις καλλιτέχνες.

Το πάρκο «Γ. Αποστολάκης» έσφυζε από ζωή και οι τρεις τραγουδοποιοί έδωσαν μία ιδιαίτερη νότα στην βραδιά. Ο κόσμος φάνηκε να το απολαμβάνει και η συναυλία ήταν άκρως επιτυχημένη την ημέρα εορτασμού της Πολιούχου της Νέας Χαλκηδόνας Αγίας Ευθυμίας. Μία πολύ όμορφη βραδιά με τους πολίτες του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις λαϊκές φωνές των καλλιτεχνών.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.