}
Αρχική / Slider / Η νέα ηγεσία της Δύναμης Πολιτών- Αποχώρησε ο Άρης Βασιλόπουλος

Η νέα ηγεσία της Δύναμης Πολιτών- Αποχώρησε ο Άρης Βασιλόπουλος

                  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ της 22.6.2022

Η Δύναμη Πολιτών πραγματοποίησε χθες 22/06 Γενική Συνέλευση των μελών της για τον πολιτικό προσανατολισμό της παράταξης μέχρι τις εκλογές, την εκλογή νέας γραμματείας και νέου επικεφαλής. Σε μία κατάμεστη από συμμετοχή αίθουσα ο πρώην δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος έκανε απολογισμό της 12ετούς πορείας της παράταξης, της θητείας του στη δημοτική αρχή, αλλά και των πεπραγμένων της χειρότερης δημοτικής αρχής που γνώρισε ποτέ η πόλη με τη διοίκηση Βούρου. Στη συνέχεια ο Άρης Βασιλόπουλος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της παράταξης και τους χιλιάδες συμπολίτες μας για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, ανακοίνωσε την προσωπική του απόφαση να μην ηγηθεί της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές. Δήλωσε όμως ότι παραμένει δημοτικός σύμβουλος, θα είναι παρών στην παράταξη και τις ευρύτερες διεργασίες στην πόλη μας όχι μόνο για την απαλλαγή από τη διοίκηση Βούρου, αλλά και τη σύγκρουση με πολιτικές δυνάμεις και συμφέροντα του κατεστημένου που προετοιμάζουν τη διαδοχή του με άλλα πρόσωπα.

Στη συνέχεια τα μέλη της παράταξης εξέλεξαν ομόφωνα νέο επικεφαλής τον Γιώργο Ανεμογιάννη, νυν δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο, του οποίου το δημοκρατικό ήθος, η ακεραιότητα, η εντιμότητα και ο πολιτικός προσανατολισμός υπέρ των πολλών εγγυώνται ότι η Δύναμη Πολιτών θα είναι παρούσα και την επόμενη μέρα δίνοντας ένα δυναμικό αγώνα νίκης από τώρα μέχρι και τις επερχόμενες εκλογές. Τέλος, η παράταξή μας εξέλεξε 15μελή γραμματεία με γραμματέα τον Ηλία Λεμοντζόγλου και αναπληρώτρια γραμματέα την Βάσω Αγαγιώτου με στόχο την ανανέωση των λειτουργιών της παράταξης και την εκλογική προετοιμασία.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της παράταξης για την συμμετοχή και στήριξή τους, ευχαριστούμε ολόψυχα τον Άρη Βασιλόπουλο για την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στην παράταξη και την πόλη μας και ευχόμαστε στον Γιώργο Ανεμογιάννη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με όλους εμάς στο πλευρό του.

 

Η απάντηση της παράταξης Γιάννη Βούρου-Πολιτών Πολιτεία

Σε «γραμμή Βασιλόπουλου» παραμένει η «Δύναμη Πολιτών»

Καμία έκπληξη δεν μας προξένησε η πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε η «Δύναμη Πολιτών», με το νέο επικεφαλής της.

Σε ένα Δελτίο Τύπου που αφορούσε μία κορυφαία εσωτερική διαδικασία της παράταξής τους, στις πρώτες πέντε γραμμές επιδίδονται σε χαρακτηρισμούς, αναφερόμενοι στην πορεία και το έως σήμερα έργο της Δημοτικής μας Αρχής.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό τόσο από το νέο επικεφαλής κ. Ανεμογιάννη, ένα πρόσωπο πλήρως ταυτισμένο με όλες τις πολιτικές επιλογές του κ. Βασιλόπουλου κατά την διάρκεια της δημαρχιακής και όχι μόνο θητείας του, όσο και από τα στελέχη της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης που όπως όλοι βλέπουμε παραμένουν τα ίδια εδώ και αρκετά χρόνια.

Ευτυχώς για την τοπική μας κοινωνία τα «έργα» και οι ημέρες τους στην Διοίκηση την 5ετία 2014 – 2019 είναι ακόμη νωπά.

Σχετικά τώρα με την αναφορά τους «περί ανανέωσης…», από τα ονόματα που διαβάσαμε, μάλλον ο χαρακτηρισμός «ανακύκλωση στελεχών του παραταξιακού σωλήνα και εσωτερικές διευθετήσεις» εκτιμούμε πως θα ταίριαζε καλύτερα…

Καλή αρχή!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.