}
Αρχική / Slider / Η καλοκαιρινή γιορτή της παιγνιοθήκης

Η καλοκαιρινή γιορτή της παιγνιοθήκης

Πραγματοποιήθηκε στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ. η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών της παιγνιοθήκης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Μία ξεχωριστή εκδήλωση που οργανώθηκε από τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, με πολλά χαμόγελα, τραγούδια και χορό!

Τα παιδιά της παιγνιοθήκης παρουσίασαν στο κοινό με τον δικό τους  μοναδικό τρόπο την μουσικοχορευτική παράσταση «Άρωμα Μικράς Ασίας» και καταχειροκροτήθηκαν!

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΝΦΝΧ Γιώργος Καραβίας απένειμαν τιμητικές πλακέτες στις εθελόντριες της παιγνοθήκης μας, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την τεράστια προσφορά τους στην λειτουργία αυτής της δομής του Δήμου, ευχαριστώντας τες παράλληλα για την πολυετή κοινωνική δράση τους.

Στο τέλος της όμορφης εκδήλωσης απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά βραβεία και δώρα, από τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΝΦΝΧ, τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Αυτή την ξεχωριστή γιορτή για παιδιά της παιγνιοθήκης τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, πέραν του Δημάρχου Γιάννη Βούρου και του Προέδρου του Δ.Σ. της ΚΕΔΝΦΝΧ Γιώργου Καραβία, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Αθηναίων «η Αθήνα είμαστε εμείς» Παύλος Γερουλάνος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» Μαρία Τουρκοχωρίτη, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, στελέχη του Δήμου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης, καθώς και πολλοί συμπολίτες μας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.