}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Καταδίκη Χ. Τομπούλογλου για την υπόθεση του 2013

Καταδίκη Χ. Τομπούλογλου για την υπόθεση του 2013

Την απόφαση για την καταδίκη του Χάρη Τομπούλογλου από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, δημοσιοποιούν από χθες 17/1 κεντρικά μέσα ενημέρωσης. Όπως αναφέρουν, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξη «Η πόλη της καρδιάς μας» καταδικάστηκε τελεσίδικα για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία με ποινή κάθειρξης 3,5 ετών.

Η υπόθεση που είχε μονοπωλήσει τα ΜΜΕ το 2013 και αργότερα το 2016 όταν είχε εκδοθεί η πρωτόδικη απόφαση καταδίκης 8 ετών, αφορούσε σε «φακελάκι» 25.000 ευρώ που έλαβε ως πρόεδρος του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» , το οποίο φέρεται να ζήτησε για να μην κηρύξει έκπτωτη σε διαγωνισμό διαφημιστική εταιρεία που είχε αναλάβει την προώθηση προγράμματος για την παιδική παχυσαρκία. Στον Χ. Τομπούλογλου αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερο έντιμου βίου.

Πηγή: https://www.aftodioikisi.gr/politiki/katadiki-tompoylogloy-gia-to-fakelaki-ton-25-000-eyro/?fbclid=IwAR3mM-sGBT7bnkVb-yaELALQRvDrRT8mfzC97Zed05m5Xgf0B1cegRZ-dWA

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.