}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

Κυβέρνηση, δημοτική αρχή και δορυφόροι μετέτρεψαν τις δημαιρεσίες σε παρωδία δημοκρατίας

Κανονικά σήμερα έπρεπε να συζητάμε μόνο για την ανάγκη λήψης σοβαρών μέτρων προστασίας των παιδιών μας στα σχολεία, καθώς και τη στήριξη από το Δήμο των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων που έρχονται αντιμέτωποι με την ενεργειακή φτώχεια στην καρδιά του χειμώνα. Δυστυχώς, οι χθεσινές δημαιρεσίες, αντί για μία τυπική διαδικασία εκλογής του προεδρείου του Δημοτικού συμβουλίου και των οργάνων διοίκησης του Δήμου, εξελίχθηκαν σε μία αντιδημοκρατική φαρσοκωμωδία, με την απόλυτη ευθύνη της διοίκησης Βούρου.

Πιο συγκεκριμένα: ενώ βρισκόμαστε στην κορύφωση της πανδημίας, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχουν σε κάθε οικογένεια κρούσματα και άνθρωποι σε καραντίνα (άρα και δημοτικοί σύμβουλοι), η δημοτική αρχή Βούρου αρνήθηκε το δικαίωμα σε αυτούς να ψηφίσουν μέσω τηλεδιάσκεψης, αποκλείοντάς τους από τη διαδικασία!!! Αν και η δυνατότητα τηλεψηφορίας δόθηκε σε άλλους Δήμους, αυτό δεν προκαλεί καμία έκπληξη από έναν ανεύθυνο δήμαρχο που δε νιώθει καμία αιδώ να φωτογραφίζεται σε τραπέζια 15 ανθρώπων χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της δημοτικής αρχής συνεχίστηκε ακόμη περισσότερο με την αξιοποίηση του αντιδραστικού νόμου Θεοδωρικάκου, όπου τη θέση της απλής αναλογικής πήρε το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» του δημάρχου. Έτσι λοιπόν, με την αμέριστη βοήθεια του κ. Ουσταμπασίδη ο οποίος κατήλθε στις εκλογές της Οικονομικής επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ως εκπρόσωπος των ανεξάρτητων (παρότι δεν εκπροσωπούσε κανέναν από αυτούς!!!) αποκλείστηκε από αυτές τις επιτροπές η 5η κατά σειρά παράταξη στο Δήμο με ποσοστό 7%, η Λαϊκή συσπείρωση.

Φυσικά και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τη δημοτική αρχή που με την ψήφο 4 δημοτικών συμβούλων στους 33 αποφάσισε την εκχώρηση του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου για 9 χρόνια σε ιδιώτη αντί 3.7 εκ ευρώ ή τη δημοτική αρχή που απέκλεισε από τις σχολικές επιτροπές διευθυντές σχολείων για να βάλει «δικούς της», παντελώς άσχετους με την εκπαίδευση. Συνεχίζουμε όμως να απορούμε μέχρι που θα φτάσει ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της δημοτικής αρχής…

Ανακοίνωση – απάντηση της Πολιτών Πολιτεία

 

 

 Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.