}
Αρχική / Slider / Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Δ. Κανταρέλης. Πιθανότατα Πανελλήνια πρωτοτυπία μέρους της Αντιπολίτευσης.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Δ. Κανταρέλης. Πιθανότατα Πανελλήνια πρωτοτυπία μέρους της Αντιπολίτευσης.

Κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς προσπάθησε να πετύχει μέρος της αντιπολίτευσης στην σημερινή (9/1) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας. Ότι κι αν ήταν αυτό δεν έφερε αποτέλεσμα καθώς η διαδικασία ήταν δεδομένη και οι θέσεις που θα καταλάμβαναν οι συνδυασμοί (στο Προεδρείο και τις Επιτροπές) συγκεκριμένες.

Οι παρατάξεις δε, Βασιλόπουλου και Γρετζελιά που αποχώρησαν, «πέτυχαν» να εκλέξουν τα υποψήφια μέλη των επιτροπών που τους αναλογούσαν (σύμφωνα με τον νόμο) με μόλις μια ψήφο, προερχόμενη μάλιστα από την παράταξη του Δημάρχου, προκειμένου να μην επαναληφθεί η διαδικασία. Αυτή ήταν η (πιθανότατα Πανελλήνια) πρωτοτυπία που παρακολούθησαν σήμερα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που συμμετείχαν στη συνεδρίαση.

Ο κ. Π. Γρετζελιάς μάλιστα, εξελέγη αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής καθώς λόγω ισοψηφίας (με μια ψήφο) με τον κ. Αναγνώστου, διενεργήθηκε κλήρωση που ευνόησε τον δεύτερο. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν η παράταξη του Δημάρχου, η παράταξη Τομπούλογλου, η παράταξη του ΚΚΕ, ο Γιώργος Ανεμογιάννης μέσω τηλεδιάσκεψης (χωρίς δυνατότητα ψήφου), ο Τάσος Κωνσταντινίδης και οι ανεξάρτητοι Γ. Ουσταμπασίδης, Θ. Λέκκας και Σ. Αλεφραγκή.

Θέσεις στις Επιτροπές δεν κατέλαβαν Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) καθώς σύμφωνα με τις εγκυκλίους, οι πέντε ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι λογίζονται ως παράταξη και κατέλαβε θέσεις ένας εξ αυτών. Συγκεκριμένα ο Γ. Ουσταμπασίδης.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Δημήτρης Κανταρέλης, Αντιπρόεδρος η Δανάη Εμμανουήλ και Γραμματέας ο Γιάννης Ουσταμπασίδης.

Στην 9μελή Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν από την Διοίκηση οι Ηλίας Τάφας και Χρ. Κοπελούσος, από την παράταξη Βασιλόπουλου ο Γ. Ανεμογιάννης, από την παράταξη Γρετζελιά ο Γ. Αναγνώστου, από την παράταξη Τομπούλογλου ο Κ. Τομπούλογλου και ο ανεξάρτητος Γ. Ουσταμπασίδης. Ορίσθηκαν από τον Δήμαρχο οι  Αντιδήμαρχοι  Μ. Κουτσάκης και Σ. Κοσκολέτος. Της Επιτροπής Προεδρεύει ο Δήμαρχος εξ οφίτσιο.

Στην 9μελή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν από την Διοίκηση οι Γ. Καραβίας και Σ. Κοσκολέτος, από την παράταξη Βασιλόπουλου ο Ν. Ανανιάδης, από την παράταξη Γρατζελιά ο Γ. Αναγνώστου, από την παράταξη Τομπούλογλου ο Τ. Αθανασόπουλος και ο ανεξάρτητος Γ. Ουσταμπασίδης. Ορίσθηκαν από τον Δήμαρχο οι Αντιδήμαρχοι Λ. Γεωργαμλής και Μ. Κουτσάκης.  Της Επιτροπής Προεδρεύει ο Δήμαρχος εξ οφίτσιο.

 

 Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.