}
Αρχική / Slider / Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην πλ. Κωνσταντινουπόλεως

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην πλ. Κωνσταντινουπόλεως

ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της παιδικής χαράς, που βρίσκεται στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως της Νέας Φιλαδέλφειας, και παραδόθηκε στους μικρούς μας φίλους πλήρως ανακαινισμένη και περιποιημένη.

 

Η παιδική χαρά καλύφθηκε σε όλη της την έκταση με πολύχρωμο δάπεδο σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, έγινε τοποθέτηση νέου εξοπλισμού και βαφή των κιγκλιδωμάτων, ενώ πέριξ της παιδικής χαράς τοποθετήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας καινούρια παγκάκια.

 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής ανέφερε: «Πρωταρχικό μας μέλημα είναι τα παιδιά και τα εγγόνια μας να παίζουν σε όμορφους, αλλά κυρίως ασφαλείς παιδότοπους. Κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση παραδίδουμε σήμερα στους μικρούς μας φίλους μία παιδική χαρά πρότυπο για την περιοχή μας με νέο δάπεδο, με νέα και ασφαλή παιχνίδια. Όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε τον χώρο αυτόν στην πρέπουσα κατάσταση».

 

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πλήρη ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. Με ικανοποίηση βλέπουμε πως παρά τις αντίξοες συνθήκες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία δύο χρόνια, ο σχεδιασμός της δημοτικής μας αρχής, αρχίζει σταδιακά να ξεδιπλώνεται και να υλοποιείται. Οι συμπολίτες μας το 2022 θα δουν πολλές από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις να γίνονται πράξη. Η δική μας όμως προσπάθεια δεν αρκεί. Πρέπει να καταστεί σαφές, ότι για να διατηρηθούν αυτές οι παρεμβάσεις στην κατάσταση που πρέπει, στην κατάσταση που θέλουμε να βλέπουμε ως δημότες, θα πρέπει όλοι με αίσθημα ατομικής ευθύνης να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία. Η δουλειά μας φυσικά και δεν σταματά εδώ…».

 

 

 Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.