}
Αρχική / Slider / Βραβεύθηκαν οι αριστούχοι

Βραβεύθηκαν οι αριστούχοι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών της Γ’ Λυκείου (αριστούχοι Πανελληνίων εξετάσεων) του 2020 και 2021, των σχολείων της πόλης μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ Χρήστος Κοπελούσος, ο Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας σχολικής Επιτροπής Γιώργος Κεραμιδάς και ο Πρόεδρος της Β΄ Βάθμιας σχολικής Επιτροπής Πάρις Βεντήρης.

Σε όλους τους βραβευθέντες απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος καθώς και το βιβλίο «ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» που εκδόθηκε από την «Λέσχη Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ», τον Μάρτιο του 2021, με την ευκαιρία της επετείου των 200 χρόνων από την κήρυξη της Επανάστασης, προσφορά της Προέδρου της «Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ» Χριστίνας Σούκερη – Παπασταμάτη, που τίμησε με την παρουσία της αυτή την όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση.

Στην τελετή βράβευσης, εκτός από τους μαθητές συμμετείχαν επίσης εκπαιδευτικοί και διευθυντές σχολείων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Σκοπός της εκδήλωσης δεν ήταν άλλος από την ηθική ανταμοιβή των κόπων των παιδιών που παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία κατάφεραν να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο που είχαν θέσει.

 

 Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.