}
Αρχική / Slider / Ένα στολίδι για την πόλη η μεταφύτευση ελαιόδεντρων

Ένα στολίδι για την πόλη η μεταφύτευση ελαιόδεντρων

Όπως έχει ανακοινωθεί από τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο ήδη από τον περασμένο Ιούνιο, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνο Λέκκα και τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου & Άλσους Σπύρο Γραμμένο, έχει δρομολογηθεί η μεταφύτευση έξι (6) μεγάλων ελιών στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΕΡΓΟΣΕ με την χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, και ένα πρόγραμμα μεταφύτευσης, όταν οι εργασίες για τις διαδρομές των ελληνικών σιδηροδρόμων “συναντούν” αιωνόβια δέντρα, που δεν πρέπει να χαθούν!

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ήταν από αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των προαναφερόμενων φορέων, βρίσκοντας τα κατάλληλα σημεία για να μεταφυτευθούν τις προσεχείς ημέρες τα συγκεκριμένα δέντρα.

Μία σημαντική πρωτοβουλία και δράση της Δημοτικής Αρχής με μηδενικό κόστος για το ταμείο του Δήμου, για μία πόλη πράσινη, μία πόλη που ήταν, είναι και πρέπει παραμείνει φιλική προς το περιβάλλον!

(φωτό από μεταφύτευση στην Αχαία)

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

  • Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας
  • Κατεδαφίστηκε η «Στρούγκα»
  • Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2021
  • Συνέντευξη Ηλία Τάφα
  • Αποκαλύφθηκε η προτομή του Κ. Μελιγκώνη
  • Πλούσιο ρεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.