}
Αρχική / Slider / Ομάδα από μέταλλο που δεν λυγίζει εύκολα η ΦΕΑ…

Ομάδα από μέταλλο που δεν λυγίζει εύκολα η ΦΕΑ…

✔ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕ Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΡΑΤΖΑ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Μία εβδομάδα μετά το σπουδαίο ‘’διπλό’’ στην Ελευσίνα, η ΦΕΑ έδειξε χαρακτήρα και κυριάρχησε στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής απέναντι στην ΑΕ Νέας Κηφισιάς.

Η ομάδα της Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας κέρδισε με σκορ 76-74 στην παράσταση το απόγευμα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου και για άλλη μια φορά έδειξε σε παιχνίδι ντέρμπι “μέταλλο” νικητή.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν από την αρχή πίσω στο σκορ, οι καλαθοσφαιριστές του Αλέξη Καρατζά έμειναν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και κατάφεραν να φέρουν “τούμπα” ένα δύσκολο παιχνίδι όπως φάνηκε από το πρώτο λεπτό.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος παρακολούθησε το συναρπαστικό παιχνίδι που στην παράταση η ΦΕΑ πανηγύρισε την πολύ μεγάλη νίκη.

Ο κ.Βούρος κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου και Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου της πόλης μας, τον Σπύρο Μπερδέση, καθώς και με τον γενικό αρχηγό, τον Κώστα Ρωμοσιό και φάνηκε απόλυτα ενημερωμένος για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ εξέφρασε τις απόψεις του για τον τρόπο που μπορεί να αλλάξει η ροή του αγώνα, αφού στο ημίχρονο η ΦΕΑ ήταν πίσω στο σκορ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ραχιώτης, Καρακωνσταντόπουλος, Καλογριάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-29, 37-45 (ημίχρονο), 51-52, 68-68 (κ.αγ.), 74-72.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ. Καρατζάς): Δικαιόπουλος, Καραμίντζος, Γιαννόπουλος, Καραλευθέρης 18 (3), Στεργιάκης 8, Κοντός 16 (1), Αφαλίδης 4, Λίτσος 9 (1), Μπίγγος, Καραχάλιος 11, Γεωργοπαπαδάκος 10 (2).

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Λαδικός): Ιωάννου 11 (2), Μοσχοβίτης 5 (1), Μακρυγιάννης 8 (2), Στεργίου, Χαρταβέλλας, Πετροδημόπουλος 12 (2), Μανούσος 22 (1), Χατζηνικόλας 13 (1), Κουκάκης 1, Καρακώτσας, Μαλέλης 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Όλες και όλοι σήμερα στην παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δελτίο τύπου Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Η Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.