}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με εκπαιδευτικούς

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με εκπαιδευτικούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αποτελούμενη από το βουλευτή Κώστα Ζαχαριάδη, τον πρώην δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, την πρώην αντιπρόεδρο των ΚΤΥΠ Νανή Πολίτου, τον αντιπρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Ανεμογιάννη και τη συντονίστρια της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελένη Παπανικολάου, επισκέφτηκε το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας.

Στη συνάντηση που ακολούθησε με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, εκτέθηκαν τα προβλήματα της πρόσφατης πλημμύρας στο σχολείο και η ανάγκη να επισπευστεί η προσθήκη αιθουσών στο σχολείο προκειμένου να απομακρυνθούν τα κοντέινερ της ντροπής που βρίσκονται εκεί ύστερα από το σεισμό του 1999.

Τέλος, επισημάνθηκε από τους καθηγητές να επανέλθει η παροχή δεκατιανού στους μαθητές, που καθιερώθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, δεδομένου ότι υπάρχουν φαινόμενα υποσιτισμού μαθητών.

Ο κ. Ζαχαριάδης εξέφρασε την αλληλεγγύη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στα αιτήματα της σχολικής κοινότητας και δεσμεύτηκε να αναδείξει το θέμα στη Βουλή, ενώ ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε την ανάγκη να τηρήσουν οι ΚΤΥΠ τις προηγούμενες δεσμεύσεις τους για εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών και για τη χρηματοδότηση του σχολείου.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Νέας Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

  • Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας
  • Κατεδαφίστηκε η «Στρούγκα»
  • Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2021
  • Συνέντευξη Ηλία Τάφα
  • Αποκαλύφθηκε η προτομή του Κ. Μελιγκώνη
  • Πλούσιο ρεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.